IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Kaikki riippuu näkökulmastaTorstai 30.09.2010 15:52

Heh, no näinhän se menee. Otteita päiväkirjasta;

Nainen: "Lauantai-ilta. Menimme mieheni kanssa syömään, hän vaikutti hirveän hiljaiselta. Kysyin, että onko jokin hätänä. "Ei tässä mitään" oli vastaus. Siirryimme hiljaisempaan paikkaan kahville ja juttelemaan, halusin tietää josko olen tehnyt jotakin väärin tai jättänyt tekemättä. Mieheni oli edelleen vaisu vaikka vakuutteli etten ole tehnyt mitään. Kotimatkalla sanoin rakastavani häntä, mutta hän vain hymyili. Miksei hän vastannut rakkaudentunnustukseeni? Menimme nukkumaan ja yllättäen hän vastasi hellyydenosoituksiini. Rakastelimme, mutta mies vaikutti edelleen jotenkin torjuvalta. Itkin itseni uneen, suhteemme on varmasti tiensä päässä."

Mies: "Lauantai-ilta. Suomi hävisi matsin. Harmittaa ihan helvetisti mutta sainpahan edes seksiä"

Että SILLEE :D Sara -lehdestä siis tämä artikkeli, jota en nyt todellakaan sanasta sanaan muista. Se jos mikä tekee ihmissuhteista vaikeita on telepatian puuttuminen aistivalikoimasta. Sen toisen puoliskon pään sisään ei yksinkertaisesti pääse, mut ehkä ihan hyvä niin. Siinä sitä haastetta riittää ja rikkautta ja rakkautta ja pään seinään hakkaamista. Näkökulmia, todellakin.

Oukei, mun on oikeesti pakko lukea nyt siihen financial accounting -tenttiin joka on neljän tunnin päästä. Ja aihe vieläpä kiinnostaa mua ja paljon. Kumma juttu miten ihminen osaa kehittää kaikista asioista sellasen 'pakon', että siihen tarttuminen on varmasti vaikeeta kun sit taas kaikki ei-pakolliset viehättää niin kovasti. Miksen vois ajatella nyt esimerkiks niin, että kamalaa kun on pakko juoda kaakaota ja jumittaa netissä, kun sen sijaan olis paljon hauskempaa oppia miten kirjataan käyttöomaisuus? Kääntäisin pakot toisinpäin ni vois kummasti helpottaa.

Hmm. Yritetään. Kaakao onkin ihan hirveetä kuraa ja netti ihan perseestä, kirjanpito ai lav juu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.