IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Maailma on edelleen pelottavan pieniTorstai 30.08.2007 02:11

Siis ihan minimaalinen, pikkuruinen.

Yks kundi kommentoi mulle tänään täällä meidän kaikkien rakkaassa galleriassamme että sen muijakaveri on Amirin serkku. Eli en siis oo ainoo turkulainen joka seurustelee ihmisen kanssa, joka on Banovicin harvinaisen pienestä kylästä jumalan selän takaa pohjois-Bosniasta. Ja että ne on vielä sukua keskenään..

Pelottavaa ja toisaalta kiehtovaa. Soitin Amirille, tuli hirvee ikävä. Voi ku pääsis jo sinne. Lokakuussa sitte. Mitä sen jälkeen, en tiedä enkä jaksa välittää.

Viikonlopusta tulee ehkä hauska.
Paula tulee tänne, siivotaan keittiönkaapit ja juodaan viiniä. Mun huoneesta on nyt sitte lähteny 7 muovikassillista tavaraa pihalle (käytännössä siis meidän eteiseen asti). Osan kledjuista lahjotin Sinille ja sit yks iso pahvilaatikko lähtee Pietariin. Näyttää siltä ku olisin just muuttanu ku hyllyt on melkeen tyhjät. Ehkä vähän niinku oonki.

Sini on täällä Vilin kanssa tänään ekaa kertaa yötä. Melkonen vekkuli se Vili (koirasta siis puhutaan). Katottiin tyttöjen kanssa BB:tä, me kolme kämppistä, Sini, Nina ja minä. Näillä mennään.

Lisää silomattia ja nukkumaan.

Säästin kyllä yhdet vanhat farkut ku kuvittelen vielä joskus mahtuvani niihin. Hmph.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.