IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

Mä oon muuten aina tienny sen että oon vähän sekopää. Sillee kevyesti.

Mä oon tosi onnellinen sit jos joku kundi sanoo mulle joskus että oon "herttainen marakatti". Haluisin olla. Mieluummin ku "hyperaktiivinen apina" joka sinällään tarkottaa kyllä lähes samaa asiaa.

Nyt toi kirja loppus ja pitää jatkaa raporttia. Voi kilinkellit. Onneks on toisaalta koko yö aikaa, ku tässä kohtaa sitä tekstiä tulee jo vähän hitaammin..

"Toteutettaessa tämänkaltaista kasvatuksellista kulttuuritapahtumaa, tulee ottaa huomioon vallalla olevat käsitykset ja yhteiskuntaihanteet. Monikulttuurisen (nuoriso)työn taustalla on kulttuurienvälisen toiminnan kontaktiteoria, joka arvottaa sitä, josko eri kulttuuritaustaisten ihmisten yhteistoiminta on parasta mahdollista monikulttuurisuutta. Festivaali toteutettiin monikulttuurisena ja kansainvälisena yhteistyönä (festivaalin projektiryhmä) ja se oli sisällöllisesti monikulttuurisuutta edistävä (eri kulttuuri- ja etniset taustat omaavat yhtyeet sekä eri ryhmistä koostuva yleisö)."

Onneks kohta pääsee jo itse asiaan, eli kirjottamaan siitä mitä siellä euroopan takamailla sitte oikeesti tehtiin.

On niin monta tapaa sanoo eri asioita.

Voin esimerkiks sanoa että juotiin kavereiden (lähinnä Amirin, Antsan ja Jasminin) kanssa kaljaa CaffeBar N:ssä vähän niinku joka päivä. Tai sitte voin sanoa saman asian siten, että vahvistettiin kansainvälistä kulttuuriyhteistyötä ja perehdyttiin erityisesti erilaisiin tapakulttuureihin päivittäin lokaalissa nuorten suosimassa kahvilassa.

Sillä lailla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.