IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.10.2007 18:51

Eilisen urheiluliivibisneksen myötä kivuliaiden päänsärkyjen pitäis olla historiaa, mut eipä taida minkään sortin tissivetimet vaikuttaa tähän itseaiheutettuun, siiderin ja rakijahömpsyn jälkeiseen tuskaan. Sattuu tukka, voi hyvä luoja sentään että sattuuki lujaa.

Noh, samapa tuo, oli sen arvosta. Oli hauska ilta, lepposan rempseen hölmön hauskan rento. Mentii Heidin kans drinkkibingoon Bar Kukaan. Mä jopa voitin :D Sain juomalipun, aasipelin ja ruotsinkielisen lehden. Kaikki palkinnot varmaan tarkotuksellisia vihjeitä? Juoppo kielitaidoton aasi.Haa haa haa,olipa hauskaa.

Mut siis siellä oli mukavia ihmisiä, tuttujakin ja ilta jatkus sitte kevyessä siiderikuplassa ilosesti aamukolmeen asti hyvässä seurassa. Rai rai.

Helsinkiin en sitte kuitenkaan päässy, mut ei se mikään elämää tärkeempi juttu olis ollukkaan ja meenhän mä sinne taas lauantaina. Luulen että tää päivä menee ihan pelastusarmeijalle, en mä jaksa tehdä mitään kunnollista.

Oon nyt sit tässä iltapäivän ratoks miettiny esimerkiks sitä, miten monenlaista älykkyyttä on. Tai miten monin tavoin voi olla tyhmä. Ite en nyt tässä tilassa pysty mihinkään muuhun ku jumitukseen ja satunnaisiin epämääräsiin ajatuksiin, jotka poukkoilee eksyneenä ympäri muuten niin tyhjää päätä. Lauseitaki on vaikee muodostaa,kaikki mitä oon tänään puhunu on ollu jotenki masentavan vähä-älyistä.

Mut älykkyyttä on montaa lajia. Voi olla tunneälykäs, sosiaalisesti älykäs, tietää vaikka mitä vaikka mistä, olla älykäs käytännössä, tai teoriassa tai sekä että. Muistaa asioita, oivaltaa asioita, ymmärtää asioita. On älykkäitä ihmisiä, jotka tietää paljon, mutta ei osaa mitään. On ihmisiä,jotka ei tiedä mitään mut osaa jotain (niinku mä, enhän mä mitään mistään tiedä mut koko ajan teen jotain ja satunnaisesti onnistun). On ihmisiä jotka pystyy lukemaan toisia ihmisiä ja sit on täysin tunnevammasia ihmisiä, jotka ei näe toiseen sisälle vaikka miten yrittäis.

Jumppadvd:t kehiin, ehkä Oz aerobicsin napatanssitunti piristää (tai sitten ei). Jumppavideot kunniaan, on se parempi että vedän jotain bellydancea täällä ruudun edessä suljetun oven takana ku julkisesti jossain kalliilla salilla. Eihän sitä pysty kattoo ketään nauramatta, mun napatanssiani. Enhän mä pysty edes tekee sitä nauramatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.