IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 16:33

No voehan vinetto. Bussi meni nenän edestä. Eihän täältä koululta pääse millään hitolla sivistyksen pariin ennen kahta..

OOn käyttäny tän tunnin hiienosti hyödyks ja tsekannu netistä JOO-opintotarjontaa. Eli tuleva kevät, joka tähän asti on pysynyt jotakuinki tyhjänä, tulee nyt täyttymään sitte markkinoinnin perusteista, johtamis- ja esimiestaitojen harjaannuttamisesta ja mahdollisesti saksan kielen alkeista.

Eli sitte ku kesällä lopulta valmistun ni oon tapahtumantuottamiseen, nuorisotyöhön ja julkishallintoon erikoistunut, kansainvälisesti suuntautunut, kehitysyhteistyössä toiminut, kielitaitoinen, johtajuuden ja markkinoinnin hallitseva kulttuurituottaja.
Sellanen pakkaus.

Sitte vois alottaa pianotunnit uudestaan ja mennä webbisivukurssille. Eipä käy elämä pitkäveteiseks sitte millään.

Pullat on uunissa ja kauniisti paistuu. Ens syksynä sitte uudet tuulet, vielä en tiedä enkä välitä siitä miten päin ne puhaltaa. Kyllä mä aina jotain keksin.

Jos en muuta ni sit lähden johonki etelään baariduuniin tai koiria hoitamaan. Toiveena tietysti olis että olisin jo ens syksynä alan duunissa ja saisin ihan valtavaa palkkaa jostain sellasesta tekemisestä mistä tykkään.
Utopiaa? Ei tarvii olla. Itestä kiinni miten hyvin ne donitsit siellä uunissa on.

Hitto, en saa missata tota seuraavaa bussia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.