IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Uutta ja vanhaaMaanantai 01.06.2009 03:14

Tuli ajankohtaiseksi tehdä ikkunoille jotain (tai jättää tekemättä), sillä piakkoin on seinien tasoittelun vuoro ja ikkunat jäävät loukkoon niin ettei niitä saa irti ulos eikä sisään päin. No pitikö niillekin sitten tehdä jotain - joo, sillä karmit on kiinnitetty paikalleen puukiiloilla ja hamppu- tai pellavatilkkeellä. Karmit heiluivat ikävästi hivenen ja lisäksi tilke ei välttämättä ole aivan tiivis. Korvaan vanhan tilkkeen modernilla polyuretaanivaahdolla.

Ikkunat itsessään ovat todella hienot. En ole hankkimassa uusia ikkunoita vaikka noiden eristävyys on kaukana nykyisistä rakennusmääräyksistä. Kuumailmapuhallinta apuna käyttäen raappasin irroitetusta karmista varmaan kolme maalikerrosta irti. Huomenna täytyy tarjota karmille vielä hiomakonetta, pakkelia ja pohjamaalia. Sama rumba täytyy tehdä jossain vaiheessa myös pukuhuoneen karmille ja joskus vielä myöhemmin myös ikkunan pokille.

P.S. Kuvan yläreunassa oleva laudoitus näyttää melko rokatulta kun on tullut kokeiltua erilaisia metodeja lateksimaalin poistoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.