IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Talonmaalaus, piano, laserKeskiviikko 11.08.2010 02:15

Tullut blogailtua vähän laiskasti, mut jos nyt joku koosteen naputtais.

Talosta on nyt maalttu kaksi seinää. Näyttää lännestä katsottuna oikein hienolta, mutta idästä samalta kuin ennenkin. Sisko tarvitsi rakennustelineensä, joten maalaus jatkuu ensi vuonna. Toisaalta maalaussäätkin alkaa olla vähän kehnoja.

Appiukon kansa haettiin pari viikkoa sitten piano Vaasasta. Ritan vaari oli sellasen joskus ostanut syystä X, eikä sitä oltu koskaan soitettu. Sensijaan sitä oli käytetty kukkapöytänä ja kapistus oli kärsinyt vesivahingon. Se on nyt kuitenkin soittokunnnossa (korjattu ja viritetty) ja soundaa hyvältä. Vaimo ja lapset meni yöksi mummolaan, ja olen sitten takonut mm. Imperial Marchia tän illan. Ei ole niin vaikea kuin MacGyver, mutta kyllä sen opetteluun jokunen ilta menee.

Mun rillithän hajosi tuossa kuukausi sitten. Rohkenin lopulta mennä silmägrillaukseen. Kokemus oli aika futuristinen - oli kummallisia mittalaitteita, jotka teki silmästä jonku 3D mallin ja itse laserointipenkkikin oli melkonen. Itse taittovirhegrillaus kesti vain 15 sekuntia per silmä ja haisi lähinnä kiukaalle joutuneelta hyönteiseltä. Nyt näen todella hyvin ja kaikki näyttää isolta (mun rillit pienensi kaikkea ehkä 20%). Kirkkaan ja tumman rajassa on toistaiseksi vähän huono kontrasti, sillä kirkkauden ympärillä on jonkinlainen "halo" - vähänku olis likaiset rillit. Sen kylläkin väitetään häipyvän ajan mittaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.