IRC-Galleria

Pinsetti

Pinsetti

::Mukava ta-va-ta::

Selaa blogimerkintöjä

HelsinkiKeskiviikko 12.09.2007 17:24

Armas pääkaupunkimme.
Tulipa taas käytyä oppariklinikan takia.

Must on ihana reissaa junalla, varsinki Helsingin suuntaan, poispäin Turusta. Kuunnella Fall out boyn Hum hallelujah ja Evergreyn I'm sorry, kattoo ikkunasta ku kaikki vilahtaa ohi, ihan radan vieressä nopeemmin ja kauempana hitaammin, mut vilahtaa kuitenki. Ja sit hypätä junasta jossain tuolla, west coast, heilauttaa reppu selkään ja kävellä ympäriinsä paikoissa joita ei tunne.

Istuin siinä yhen puiston penkillä ennen ku meidän koulutus alko, poltin tupakkaa ja kuuntelin, taas jotain. Lynyrdiä. Simple mania. Mä vaan tykkään olla reissussa kauempana, edes vähän irti ja poissa.

Pysähtyy ihmettelemään elämää. Suomalainen, tai ehkä vaan ihminen, elää aina jotain varten, odottaa. "Sitten kun" jotain ja jotain, sitte asiat on hyvin ja oon onnellinen. Sitte joskus. Ei pitäs ajatella niin. Pitäs olla tyytyväinen. Kaikki hömppälehdet toitottaa että ELÄ TÄSSÄ HETKESSÄ, kliseehän se on mut ihan totta.

Eilen nautin yhtä lailla siitä, et sain istuu junassa ja kuunnella musaa rauhassa ja yksinään, ku siitä ku tungin broileripullia nassuun ja höpötin Sinille jotain. Ja kaikesta muusta enemmän tai vähemmän piristävästä mitä jokaseen päivään kuuluu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.