IRC-Galleria

Reissaamista :)Perjantai 23.11.2007 21:13

Tänään kotiuduttiin Tessan kanssa :)

Eli tiistaina lähdettiin ajelemaan. En jaksanu enää odottaa jotta tulokset tulisi progesta. Eli vähän ennen 12 lähdettiin. Kahden maissa soitin eläinlekurille proge tuloksia, ja 3,6 oli. Eli tiistai ihan hyvä päivä lähteä :) Matkalla pysähdyin Mikkelissä Ramboa ja Reettaa moikkaamassa ja kahvettelemassa siellä :) Ja matka jatkui Mäntsälään. Mäntsälässä oltiin puol seittämän maissa. Tessa ja Demoni sai tutustua pihalla ja leikkiä. Sisällä kosiskeltiin ja leikki jatkui.
Tiistaina Demoni astui Tessan kaksi kertaa.
Keskiviikkona lähdin aamulla Tessa kyydissä Riihimäelle. Kävin Ripsun kasvattajaa moikkaamassa ja kahvittelemassa. Ja kurkinpa pieniä pentusiakin siellä :) Riihimäeltä Hyvinkäälle, kävin vähän kylällä pyörimässä ja löytyi sieltä uudet kengätkin :) Illaksi taas Mäntsälään, ja keskiviikkona Demoni astui Tessan kerran.
Torstaina sitten aamulla suunnistin helsinkiin. Kävin itäkeskuksella ja ikeassa shoppailemassa. Ja illaksi taas mäntsään. Ja torstainakin Demoni astui Tessan kerran. Tämän jälkeen Tessa ei enää tarjoutunut, eli aika hyvät päivät oltiin reissussa :)

Mie oon niiiiiin tyytyväinen tähän reissuun, koirat sai ihan oma aloitteisesti toimia ja touhuta ja kaikki todellakin onnistui paremmin kuin hyvin :) Mitään apua eivät tarvinneet, toki sitten oltiin vieressä seuraamassa ettei vahinkoa pääse tapahtumaan.

Ja tosi mukava oli että saatiin yöpyä Katjan luona, helpotti huomattavasti reissaamista :)

Tänään sitten aamulla 8 lähsin ajelemaan takaisin päin, ja Mikkelissähän se piti pysähtyä kahvittelemaan ja syömään :) Kiitos Reetta kesktityksestä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.