IRC-Galleria

Paskat purutPerjantai 30.01.2009 20:56

Ripsu tänään treenaili.
Maalimies halusi koiran tolppaan, jonka heti kyseenalaistin nössönä... Tolppaan meni. Eka kierros ok, pamppua kovasti. Yhdessä purussa meni vajaalla otteella, maalimies repi hihaa ja mie pelkäsin jotta hampaat lentää suusta ;D

Toinen treeni myös tolppaan. Irrotukset päin persettä ja mie jouduin tempasemaan kunnolla. Ketjukaulain kun on, kävi se kurkunpäähän ja Ria köhi. Juu, ei muka iso juttu, mutta tuli paha mieli kun tempasin. En edes muista loppu treeniä, niin paljon vitutti ja harmitti omat kämmit ja paska treeni...

Mie silloin joskus vannotin että niin kauan treenataan suojelua tavoitteellisesti kun koiralla ja mulla on mukavaa. Koirasta en ota selvää, tuntuu sillä suurimmaksi osaksi kivaa olevan, mutta itestäni en oo niinkään varma.
No, katsellaan vielä jokunen treeni. Nou kän duu...

Hyvästi ArttuTorstai 29.01.2009 09:26

Eilen lähti Arttu, ystäväni vanhaherra, tyttösien lenkkikaveri, viimeiselle matkalleen sairauden äkillisesti uuvuttamana.

Muistot vaan tästä ihanasta örisijastä jää, Arttu valloitti kaikkien niiden sydämet jotka sen vaan koskaan tapasivat :)

TottistaTiistai 27.01.2009 23:28

Rialle käännös ja täyskäännöt treeniä, ja oikein mallikkaasti menee. Käännökset nopeita ja tarkkoja. Jäävissä liikkeissä käytin takapalkkaa. Istuminen ja maahanmeno mistä vain vauhdista oli hyvät, seisomisessa ottaa edelleen pari askelta käskyn jälkeen. Hiotaan vielä. Nouto ok.

Jykälle seuraamista jo ihan kunnolla, ja mallikkaasti menee :D Poju on nyt viimein sisäistänyt kunnolla. Näin jatketaan. Käännökset vielä ihan hitusen väljiä ja täyskäännöksessä painaa vastaan, mutta siihen en vielä ole puuttunut, rakennetaan motivaatio nyt kunnolla kuntoon. Istuminen ja maahanmeno ekaa kertaa takapalkalla. Vähän oli hoomoilasena kun vapautin pallolle, mutta loppua kohden pallottelut ok. Liikketkin meni ihan ok, nopeampi voisi olla. Noutokapulan pito harjoituksia tehtiin, ja poika jo puree kapulaan kunnolla, kantaa tosi innoissaan, ja kykenee istumaan edessä luovutusasennossa kapulan kanssa :)

Näistä jatketaan.

Tottista ja purujaSunnuntai 25.01.2009 22:17

Rialle tokoliikkeitä ja täyskäännös tehotreeniä tänään. Juoksu on juuri loppunut, ja neiti vähän omissa maailmoissaan. Mutta perus ok meni treeni. Luoksetulon pysäytys ei toimi, pysähtyy sitten parin metrin päähän... Jäävät liikkeet ja hyppy meni oikein mallikkaasti.

Jykälle seuraamista ja kontaktitehotreeniä. Jäävät on vähän hitaahkoja, mutta seuraavalla kerralla alan työstämään taaksepalkkauksen kanssa, josko saisin nopeutta ja varmuutta. Seisomisharjoituksia tehty 2 kertaa, käsi ja liinaavulla pysähtyy, mikä on jo tässä vaiheessa hyvä.

Tottiksesta suoraan Jykälle puruja, ja oikein hyvin meni treenit. Nyt vaan pitäisi tuota saalista saada lisää, kotiläksyksi saalisleikkejä kovasti. Saalistahan Jykälle on jonkin verran sentään siunaantunut, mutta ei se sen puolesta mikään tykki ole, joten rakennellaan rauhassa :)

Jykä täyttää tänään 1 vuotta!!!Keskiviikko 21.01.2009 23:59

Mamin rakas pikku possu, korvaan tuhisija, aina kylki kyljessä.
Iltapäivällä pääsi poeka juoksentelemaan metsään kavereiden kanssa, illalla syötiin kakkua :)

Onnea rakas Jykkis!

Tottista Rialle, puruja JykälleSunnuntai 18.01.2009 23:22

Rian kanssa aloitettiin tottistelemaan vähän uudella tavalla, kaverin vinkkien mukaan. Lähinnä tänään paneuduttiin seuraamiseen ja ripeisiin ja tarkkoihin käännöksiin. Ria hokasi tosi nopsaan, ja pääosin toimi todella tarkkana. Otin suraamista kolmeen otteeseen, paljon kulmia, ei yhtään suoria, ja vaatimustasoa on nyt nostettu. Lumella pysähtymisen istuminen venyy, joten siihen myös alettiin kiinnittämään tarkkuutta ja pilkunviilausta. Lupaavalle näyttää. Lopuksi eteenmeno harjoitus. Ekalla lähetyksellä juoksi läheisen jonkin kökön luo, josta kävi kova käsky takaisin, mamma ei ollut tyytyväinen. Yurhauman kautta sitten, eli annoin käkyä "eteen" mutten päästänyt. Sitten viimein kun irrotin liinan, vauhti oli huimaa ja suora palkkahan siellä odottikin :)

Illalla Jykä pääsi pureskelemaan tyynyyn. Taas on jo edelliseen huimaa kehitystä tullut. Kestää painetta jo paremmin. Viimeksi hämmästyi maalimiehen karjaisua niin että suu aukesi purusta, tänään sai jo mölistä poijjalle ihan kunnolla. Oikein olen tyytyväinen nyt toimiviin viettialueisiin :)

TottistaTiistai 13.01.2009 21:55

Mukana Jykä ja Tessa. Kiimapylly sai jäädä kotiin hinkuttamaan.

Tessalle pienet seuraamiset ja jäävät liikkeet, pientä hubailua.

Jykälle pieni treeni, ei oikein poekaa loskassa kiinnostanut istua, ja muutoinkin aika hidasta menoa.
Mutta kun hakuvermeet pantiin päälle, alkoi elämää syntyä. Tehtiin ilmaisu treeniä. Eka ukko oli vähän kyselyä, mutta tulihan se patukka sieltä viimein, näyttö oli hitaan lainen ja kyseleväinen. Toinen ukko jo vähän paremmin, näyttökin rivakampi. Kolmas ukko oli jo lähes täydellinen suoritus, otti patukan määrätietoisesti suuhun eikä jäänyt turhia hengailemaan ukolle. Patukka tuli käteen saakka ja näytöllä oli jo vauhtia :)

Tessa pääsi vielä esine-etsintään kentälle kun sytyttimen pudotin jonnekin kentälle. No, ei kyllä löytynyt, mutta kiva oli mammasta juoksennella.

Loppujen lopuksi kiva treeni :)

Rialle purutSunnuntai 11.01.2009 20:12

Ihan kivasti meni tänään, ja ihan kivaa palautettakin saatiin jotta paranemaan päin on Ripsun purut :) Tänään oli pääasiassa vietinvaihtoa, painetta ja rauhaa. Rauhavaihehan meillä edellisen maalimiehen kanssa unohdettiin kun alkuun tuli ongelmia, ent. maalimies päätti jättää sen treenaamisen ja mälläämisen alettua irti ja liikkeeseen taas. Nyt taas paikataan tätä virhettä kovasti, josko se sieltä paranisi.
Pampputreeniä samalla, viuhuu ja paukkuu, heiluu ja välillä osuukin. pörräämistä kyllä tulee pampusta, mutta kiinni pysyy :)

Kaksi samankaltaista treeniä tehtiin, ja taas on evään ensi kertaan.

Hakua JykälleLauantai 10.01.2009 21:48

Tarkoitus oli tehdä pari ilmaisu treeniä Jykälle ennen metsään menoa. Elämänsä ensimmäinen patukan tuonti meni kohtuu hyvin, niin hyvin että eräs kokeneempi harrastaja sai suostuteltua miut ottamaan jopa metsässä ilmaisua. Hölmö minä kun viimein suostuin. Pari menikin kyllä ihan ok, mutta sitten persiiksi... Olisi pitänyt pitää oma pää. Tahkottiin sen verran paljon että ei sitten etsintää otettu enää ollenkaan. Ääliö minä.
Ite oon sitä mieltä et tehdään nyt ilmaisu kuntoon kentällä ja sitten metsään vasta siirretään.

Tottista ja puruja JykälleTiistai 06.01.2009 23:02

Seuraaminen on jo oikein hyvä, istuminen ja maahanmeno ok. Hyppyä tehtiin patukan nouto malliin, ja pikkuhiljaa hiffautuu edestakaisin suoriutuminen.

Purut on edistynyt taas ihan mielettömästi :D Saalis on vahva, ja haukkuakin irtoaa suht vaivattomasti. Tosin haukussa Jykä menee maate. Ote on täysi ja vahva, kanavoi todella hyvin :) Ihqua ja kaekkee ;D