IRC-Galleria

Tottista ja purujaTiistai 24.02.2009 22:41

Rialle tottista, ei ihmeempiä, perus treeni, kaikki män putkeen :) Eipä siitä sen enempää.

Jykälle ensin purut, erinomainen saalis ja rauhat piti hyvin :) Vähän painetta aletaan poikaan takomaan jo, ja hyvälle näyttää.

Jykälle myös tottista, jäävät on nopeutunut alyttömästi, lähestulkoon täydellistä. Seisominen vielä vaiheessa, käsimerkin kanssa pysähtyy, ei kestä vielä miun etenemistä. Seuraaminen alyttömän hyvän näköistä ja täyskäännökset alkaa pikkuhiljaa tarkkenemaan.

Mahtava päivä tuusniemellä!Maanantai 23.02.2009 10:58

Patu, eli Monwelt's Kraft Yule oli ERI1 PU1 SERT ROP!

Jola, eli Monwelt's Kraft Yola oli ERI1 PN2 vara-SERT!

Ripsukka sai jälleen EH:n

Kyllä meni päivä riemuitessa :)

On sitä taas reenitty..Keskiviikko 18.02.2009 09:44

Lauantaina Jykän purut meni vähän huonommin, palattiin tyynyasteelle, hyvä niin.

Sunnuntaina tottikset molemmille, purut Jykälle. Purut meni paljon paremmin. Tottiksetkin oikein hyvin, Jykän jäävät alkaa taas sujumaan :) En muista mitä Rian kanssa tein, perushuttua varmaankin.

Eilen tiistaina Rian purut, ja oikein hienot treenit oli jälleen, hallintaa, haukutusta, hallintaa. Saatiin tehtyä rauhavaihe kesken reeninkin, eli etiäpäin mennään toistaiseksi. Kaikki purut täysiä ja oikeaan kohtaankin vielä :)

Rian purutTorstai 12.02.2009 23:10

Iipu pääsi irrottelemaan, ja tyytyväisempi en taas voisi olla viimekertaisen painajaistreenin jälkeen ;D

Eka kierros hallinnan kautta turhaumaa, haukutusta ja hallintaa, viimein puru. Loppu perus vietinvaihto treeniä.

Toinen kierros vähän "uutta", eli piilolle ekaa kertaa nykyisen maalimiehen aikana. Piiloa ei olla uskallettu ottaa, koska ed. maalimies pieksi koiran piilolla, ja ajatus piiloon uudelleen totuttamiseen on ollut suunnitteluasteella. Piilolla ei ollut mitään ongelmaa, Ria haukkui liina löysällä todella painostavasti vartioiden. Maalimies livahti alta pakoon ja kiinni. Ensimmäinen ote kulmaan, toinen keskelle oikein.

Ja paras viimoisena, hihan voitettuaan juostiin autolle, Ria kantoi hihan todella varmalla otteella, ja autolle kun pysähdyin, olin varautunut "normaaliin" saaliin tappamiseen ja riepomiseen, MUTTA, Ria KANAVOI ekaa kertaa pitkiin aikoihin kunnolla, arviolta 7min kyykötin Rian kanssa ja silittelin päätä kun se syvällä kurkkuotteella piti hihaa silmät ummessa häntä heiluen :)

Mii veri häpi, veri veri häpi!!!

Eillistä tottistaKeskiviikko 11.02.2009 08:44

Rialle jääviä liikkeitä, ja vähän muutin treenitapaani. Hyviähän ne jäävät on, kaveri katto vierestä ja vertaili nopeuksia. Sueraamista ja täyskäänöksiä sopivasti. Lopuksi vielä luoksetulo ja eteenlähetys.

Jykälle uuden kikat käyttöön jäävissä. Istuminen menikin OIKEESTI tosi hyvin, kun tein kaverin ohjeistuksen mukaan :) Maahanmenoon annettu kikka ei toiminut, voi olla että en tehnyt oikeinkaan.. Maahanmeno siis edelleen hidas, mutta menee juu sitten viimein ;D Seisomista tehtiin ensin saalistuksen lomassa, ja muutama hyvä pysähtyminen tulikin, sitten liikkeestä käsimerkin avulla, ja ekaa kertaa Jykkis pysähtyi seisomaan :)

Oikein hjyvä :)

Jykälle purutLauantai 07.02.2009 22:59

Yykkis pääsi taas hommiin.
Ekalla rundilla edelleen tyynyyn, ja hyvin puree täydellä, mutta tänään tuli ekaa kertaa pientä mälläystä rauhassa. Hölmö ajatus, mutta aloin miettimään että nyt oli nahkapannassa, kun yleensä treenataan ketjussa. Noh, seuraavalla kierroksella panin ketjun, nostatti selkeästi paremmin, jopa niin, että maalimies vaihtoi hihaan. Jykä ole koskaan ennen hihaa edes nähnyt. Mutta jätkähän vaan innostui, ja ihan uuden lainen palo syttyi katseeseen. Saalisti ja puri älyttömän hyvin, eikä rauhassa taas mitään ongelmaa. Selkeesti huomaa että kun purtava on nyt kovempi ja painavampi, on Jykän pantava parasta osaamistaan peliin, ja hiton hyvinhän se meni!! ;D

Tein siinä välissä tottista, lahna perskules... Seuraaminen on oikein hyvällä mallilla, jäävät vaan hidastuu ja takapalkalla ennakointia tuli ekaa kertaa. Otetaan jäävissä askel taaksepäin ja aletaan hiomaan.

Tottista RialleTiistai 03.02.2009 20:36

Niin paljon pakkasta että en kehdannut kentälle lähteä. Hurautin kaverin pihaan Rian kanssa ja tehtiin siellä tottikset. Kaveri oli kattomassa. Jääviä pääasiassa treenasin niin että kun on nopea suoritus, kaveri antaa merkin ja mie päästän Rian takapalkalle. Istuminen ja maahanmeno olikin todella ripeitä, seisominen voisi olla hitusen ripeämpi, mutta takapalkkaus tuottaa jo tulosta, ja nyt keksin uuden kikan jatkoon, katsotaan saadaanko sillä vieläkin parempia tuloksia.
Seuraamisen oikein hyvällä mallilla, luoksetulossa sais olla hitusen tiiviimpi. Eteenmenon otin suoralla palkalla, vauhti on kova :)

Tottis pläjäysSunnuntai 01.02.2009 20:10

Dobberikoulutukseen jälleen.

Rialle ekalla kierroksella jäävien liikkeiden treeniä takapalkalla. Tosi hienosti meni kaikki liikkeet, seisomisen yritti fuskata, eli ekalla kerralla otti muutamia lisäaskelia, toinen meni täydellisesti pysähtyen. Seuraamista pikkupätkät ja täyskäännöksiä edelleen jauhetaan kunnolla.

Toisella kierroksella tokon liikkeitä. Luoksetulon pysäytys suoralla palkalla, eli suoritus päättyi pysähdykseen. Vielä pitäisi varmemmaksi ja nopsemmaksi saada pysähtyminen, mutta pääasia että pysähtyy tässä vaiheessa. Kaukokäskyt ok, istuminen vähän epävarmempi kuin maahanmeno, mutta painokkaalla käskyllä toimii. Tokon hyppyä, nou problemos.

Kolmannella kierroksella Noutokapulan luovutus asentoa ja tasamaa sekä hyppynoutoa pienellä esteellä, ei ongelmia :)

Jylälle ekalla kierroksella seuraamista pieniä pätkiä ja jäävien liikkeiden muistuttelua palloleikin ohessa. Seisominen alkaa tulla muistin syövereistä, varma se ei missään nimessä silti ole. Seuraamisesta jäävät takapalkalla, istuminen sujuu oikein hyvin, maahanmeno nihkeää. Painokkaalla käskyllä menee, tuppaa jäämään jojoilemaan kyynäret ilmassa. Seisomista käsiavun ja oman kääntymisen kautta, ja tulee sieltä pieni pysähdys, miun vaan pitää olla tarkkana palkkaamisen suhteen jottei vahingossa ehdi askelia ottamaan palkatessa.

Jykälle toisella kierroksella seuraamista jälleen ja estehyppyä pallon kanssa. Hyvin hyppää kun pallo lentää myös, mutta ei vielä pallolta poispäin ala hyppäämään mielellään.

Kolmannella kierroksella noutokapulaharjoituksia, poika oli kapulasta ihan innoissaan, ja mielellään puri ja leikki sillä vetoleikkiä miun kanssa. Hyvin rauhoittuu puremaan luovutusasentoon, ja irtikin päästää käskystä. Vielä en ole heittämistä tehnyt, enkä varmaan ihan heti teekkään.

Jossain välissä tehtiin Jykälle myös kaverin kanssa purut, ja hyvältähän se edelleen vaikuttaa :)

Paskat purutPerjantai 30.01.2009 20:56

Ripsu tänään treenaili.
Maalimies halusi koiran tolppaan, jonka heti kyseenalaistin nössönä... Tolppaan meni. Eka kierros ok, pamppua kovasti. Yhdessä purussa meni vajaalla otteella, maalimies repi hihaa ja mie pelkäsin jotta hampaat lentää suusta ;D

Toinen treeni myös tolppaan. Irrotukset päin persettä ja mie jouduin tempasemaan kunnolla. Ketjukaulain kun on, kävi se kurkunpäähän ja Ria köhi. Juu, ei muka iso juttu, mutta tuli paha mieli kun tempasin. En edes muista loppu treeniä, niin paljon vitutti ja harmitti omat kämmit ja paska treeni...

Mie silloin joskus vannotin että niin kauan treenataan suojelua tavoitteellisesti kun koiralla ja mulla on mukavaa. Koirasta en ota selvää, tuntuu sillä suurimmaksi osaksi kivaa olevan, mutta itestäni en oo niinkään varma.
No, katsellaan vielä jokunen treeni. Nou kän duu...

Hyvästi ArttuTorstai 29.01.2009 09:26

Eilen lähti Arttu, ystäväni vanhaherra, tyttösien lenkkikaveri, viimeiselle matkalleen sairauden äkillisesti uuvuttamana.

Muistot vaan tästä ihanasta örisijastä jää, Arttu valloitti kaikkien niiden sydämet jotka sen vaan koskaan tapasivat :)