IRC-Galleria

Erikoisjälkikokeessa KouvolassaLauantai 10.10.2009 23:46Perjantaina kävin pellolle tallaamassa viimeistely jäljen. Hain jäljen vanhetessa kaverin kyytiin ja sitten suorittamaan. Hemmetin hyvin meni viimeistelyt :)

Ja sitten matkaan päästiin puoli yhden maissa. Majoituspaikka oli varattu voikoskelta Kouvolan likeltä. Sinne ajettiin ja perillä siellä korvessa oltiin ihan valoisan aikaan. Soitin paikan pitäjälle että mistä löydetään lähin kauppa, niin 30km takaisin päin Mäntyharjulle piti lähteä, uskomatonta! No mutta kauppaan siis lähdettiin, ruokaa saatiin ja seitsemän jälkeen oltiin takaisin majoituspaikalla. Ruokaa ja iha vähän juomaakin naamariin ja puol yhdentoista jälkeen nukkumaan.

Majapaikka oli tosi viihtyisä, iso piha missä Ria sai käyskennellä ja todellakin maalaisrauhassa :) Hiukan pimeällä hirvitti tupakilla käydä mutta kaverin läsnäolo onneksi hieman helpotti :)

Aamulla nousin jo puoli kuudelta, vaikka kello olisi vasta tasalta herättänyt. Puoli kasilta jo lähdettiin kisapaikalle, hyvä että varattiin aikaa, koska tiet oli aivan jäässä.

Ria oli neljäs suoritusvuorossa, joten aikaa panikointiin oli hyvin.

Pelto pohja oli oikein hyvä, lyhyt ruohopelto. Jälkityöskentely oli huonompaa kuin Kerimäen kokeessa, kesken suorankin Ria sattoi "hukata" jäljen, jolloin joutui etsimään sen uudelleen. Mutta jälki päästiin kaavion mukaisesti loppuun saakka, esineillä taas oli oma souvinsa. Ekan esineen otti suuhun, joll9oin karjaisin koiralle "MAAHAN". Se esine siis luonnollisesti hylättiin. Toisen esineen ilmaisi kauniisti maahanmenolla. Kolmannen esineen eteen jäi seisomaan, jolloin heti hyväksyin ilmaisun. Neljäs esine käväisi hieman suussa, mutta putosi maahan ja ilmaisi seisomalla. Kolmesta esineestä saatiin pisteitä siis. Kyllä kokemus viisastuttaa :)

Kokonaispisteet tänään 72, ja nyt koreilee Rian titteleissä myös FH1 :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.