IRC-Galleria

NäyttelyreissuaMaanantai 26.10.2009 11:53

Lauantaina lähdin 5.00 ajelemaan kohti Hämeenlinnaa. Perillä olin hyvissä ajoin puoli 11 maissa, kehän oli määrä alkaa 12.00. No, kehä oli sitten pari tuntia myöhässä, eli odottelua riitti.

Mielenkiintoista oli seurata dobberikehän kulkua, 27 dobberia oli ilmoitettu näyttelyyn. En ole aiemmin näyttelyissä ollut niin järkyttynyt kuin nyt, miksi ihmiset ei opeta koiriaan olemaan kehässä, ei se niin vaikeaa pitäisi olla. Kauheaa riekkumista ja häsläämistä pääosin. Tuomarilinja oli ettenkö sanoisi mielenkiintoinen. Todella paljon koiria jotka väistivät tuomaria selkeästi ja esiintyivät häntä koipien välissä, mutta eriä sateli. Ja suurin järkytys oli kun eräs narttu yritti purra tuomaria takaapäin, ja erin sai sekin... En ihan ollut samaa mieltä tuomarin kanssa. Ria sai myös ERIn, ja voin kyllä hyvällä omalla tunnolla sanoa, että melkeen paras käytös kehässä oli mein Rialla. Ria tippui viidenneksi pn kehässä.

Kehän jälkeen Rian kasvattitätin kanssa käytiin syömässä ja siitä sitten matkalle kotiin päin, kello oli jo 16.30. Ajelin mikkeliin ensin, ihan hyvä pitää paussia siellä kun pimeni ja vettä tihkutti niin en taas nähnyt ajaessa yhtään mitään kun vastaantuleva liikenne oli runsas. Kävin kahvittelemassa Rambon omistajien luona vajaan tunnin verran :)

Klo 20.00 matka taas jatkui, ja pelotti kyllä niin perkuleesti ajaminen.. Tahtoo ne silmälasit nopsaan.. Kotona sitten klo 23.00. Olipahan taas yksi turha reissu muiden joukossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.