IRC-Galleria

Eilistä treeniäKeskiviikko 26.11.2008 19:17

Puruissa mukana Ria ja Jykä

Rialla ihan kiva treeni, puru osio jo melkein keskelle, tai ei ainakaan kyynärpäähän. Painetta pikkuhiljaa lisättiin, ja se tuotti tulosta. Pari hallinta pätkää joista lähetyksiä. Ja mikä pääasia, saparo pyöri koko treenin ajan :)

Jykällä meni paremmin kuin viimeksi tällä maalimiehellä, muttei kuitenkaan läheskään niin hyvin kuin kaverin kanssa. Pikkuisen vierasti maalimiestä, mutta låähti kuitenkin jopa saalistamaan hyvin. Puru ei ollut pitävä, ja maalimies antoikin tyynyn heti kun Jykä sitä edes havitteli. Olisin toivonut tarkkuutta siihen mistä koiraa palkataan, oli aika lössöä, ja treeni oli niin lyhyt jotta hyvä jos minä, saati koira mitään ehdittiin rekisteröimään.. Noh, katsotaan toisella kertaa taas.

Jykä on ihan mahti miäs :DSunnuntai 16.11.2008 14:37

Tänään tottiksessa tuli uuttakin opittua. Ensin normi treeni, MUTTA Jykäpä leikkiikin nykyään pallolla! Eilen ekaa kertaa otti pallon suuhun että tää olis kiva lelu :) Tänään sotten tottista pallolla, ja toimii mainiosti :) Istumista, maahanmenoa ja suraamista. Tauon jälkeen otin noutokapulan esiin. Aiemmin Jykä on vaan nuuskinut kapulaa eikä viis veisannut miun leikittämis yrityksistä. TÄNÄÄN Jykä lähti leikkiin kapulan kanssa, taisteli kapulasta todella innoissaan ja kantoi varmalla otteella !!! Upeaa!

Loppuun vielä kaveri nkanssa puruja Jykälle, ja joka kerta se vaan edistyy, tänään tuli jo haukkuakin, mukaan :D Rauhavaihe on todella hyvä.

Rian kanssa tehtiin tokojuttuja, ja kyllä sitä vois kohta jonnekin avoimen kisaan kokeilla.

Hakutreenit illemmalla
Tessalle perus hassuttelutreeni, kolme ukkoa, lystiä oli mammuskalla :)
Jykälle kolme ukkoa. Kaksi ekaa lähti yhtaikaa, ykkönen suoraan, kakkonen haamun kautta ja kolmonen pakona. Kaikki oli lähes takarajalla, ja todella hienosti eteni, kolmos ukolta painoi ohi lähes 100metriin, eli yli alueen, mutta eteneminen ei enää taida olla ongelma :) Intoa piisasi ja ukot löytyi hyvin :)

Tottista ja Hakua JykälleSunnuntai 09.11.2008 17:43

Aamulla tottistelemaan, tyynyn kanssa leikitin Jykää ja nostatin viettiä, ja nyt on kyllä niin ihana telmuta poijan kanssa kun saalistaa innolla :) Tyynyn kanssa seuraamista, jota sujuikin todella mallikkaasti, sekä kesken saalistamisen istu ja maahan menoja. Maahanmeno on vielä hidas, mutta istuminen sujuu moitteettomasti. Tauon jälkeen namilla tottista, eli seuraamista, liikkeestä jääviä ja paikallamakuuta. Liikkeessä istuminen on hidasta, kun taas maahanmeno ripeä, luoksetulossa Jykä jo kovasti harjoittelee törmäämistä.. Taas tauko, jonka jälkeen vielä ihmisryhmää kun muukin porukka suvaitsi tulla kentälle. Ja lopuksi vielä Jykän kanssa puruja, ja niin se poika vaan kehittyy joka kerralla. Tänään kanavoi niin hyvin jo purun, että melkein nukahti rauhavaiheessa tyyny suussa. Todella hyvin saalistaa, puru on vielä ajoittain löysä, ja sen se heti silloin menettää, ajoittain taas todella voimakas.

Kahdeksi sitten hakutreeneihin, porukkavajaustra sielläkin, kahdestaan oltiin treenikaverin kanssa. Jykälle tehtiin tuuliharjoitus. Kaveri meni n. 50m syvyyteen, myö tuulen mukaan kiertämään ja vainusta lähti ukolle. Eka oli vähän päivälenkki meininkiä, mutta ukon löydyttyä toinen meni jo paljon tarkemmin.
Ja kun ei muuta keksitty, niin esineruutua tehtiin. Jykällä aivan muut jutut mielessä. Treenikaveri koira pissaili alueelle ennemmin, niin eihän se Jykää muu meinannu kiinnostaa. Kolme esinettä kuitenkin sain nostatettua.

Purut RialleLauantai 08.11.2008 20:52

Ei ollu taas mein päivä, viime kerralla menikin liika hyvin. Ekalla kierroksella kaikki purut kyynäreen. Nyt ei pantu painetta juurikaan, vahvistelua. Mälläsi kantaessa. Ehdotin toista kierrosta Rialle, ja jotta sitä painetta laittais vähän enempi, kun viimeksi sillä toimi paremmin. No, näin tehtiin, ensin hallinnan kautta, ei luonut painetta ollenkaan. Sitten maalimies alkoi karjumaan, ja tuli painetta, vähän liikaakin. Eli meni tän hetkisen sietorajan yli. Kuitenkin päätavoite päästä vuoden takaisista "möröistä" yli. Ens kerralla etsitään se kultainen keskitie paineesen, ja kuulema nyt ennemmin paineen pitäis tulla multa kun maalimieheltä.. Tiedä sitten. Edelleenkin tää laji on mulle ihan kysymysmerkkiä, mutta tässähän sitä oppii.

EläinlääkäripäiväKeskiviikko 05.11.2008 23:24

Tessan kanssa lekurille röntgeniin. Tessa on nyt kolmisen viikkoa oirehtinut kummallisesti, outo katse, ja Jykälle vähän kärtsy välillä. Kaverin kopeloinnilla aristanut parista kohtaa selkää. Ja viimeviikkoinen ulahdus päätä käännettäessä. Eli nyt kuvattiin koko ranka, ja en oikeesti edes järkyttynyt enää kaiken tän jälkeen, spondyloosi rinta ja lannerangassa. Parista kohtaa luupiikit kasvamassa yhteen, eli ei vielä silloittunut kokonaan nikamavälit. Ja onneksi vain kolmessa nikamassa.. Liikaa sekin. Saatiin reseptit kipu ja relaxant lääkkeisiin, huomenna käyn hakemassa, niin onpahan varalla jos pahemmin alkaa kipuilemaan :(

Tessa saa nyt alkaa viettää oikeesti niitä eläkepäiviä, ja koira vasta 6½ vuotias... Ei hyvä.

Rian purutKeskiviikko 05.11.2008 00:44

Mielettömän hyvät treenit tänään, ei voi muuta sanoa. Jostain syystä tänään vaan klikkasi, Ria puri keskelle hihaa, lujaa, ja ei mällännyt! Ja ensimmäistä kertaa varmaan koskaan kantoi hihaa varmalla otteella kiekkoa, ja lopuksi autolle saakka ilman ainoatakaan mälläystä :D
Todellinen työvoitto, tästä on taas hyvä jatkaa :)

TottistaSunnuntai 02.11.2008 15:13

Rialle toko liikkeitä yllättäen. Tein nyt kaikki kisaliikkeet paitsi paikallamakuu yhteen pötköön. Ongelmia tuottaa hieman taas tuo luoksetulo, pysähtyminen ei ole riittävän nopea.. Ja jäi se kertaalleen jopa hipsimään eteenpäin käskyn jälkeen. Muut liikkeet menikin sitten sitä paremmin.

Jykän kanssa leikittiin patukalla kovasti, ja poikahan alkaa jopa jo lämpenemään siihen :) Nenäkin jäi hampaiden väliin siinä tohinassa ;D Istumista ja maahanmenoa vietissä patukan kera, ja kyllähän tuo jo menee, nopeempi saisi olla, mut se tulee sieltä harjoittelulla. Seuraamista ja jääviä harjoiteltiin myös patukan kanssa, ihan ok. Treenin päätteksi huomasin että eipä tullut käytettyä kertaakaan namipalkkaa, ja ihan hyvä niin :)
Lopuksi kaveri vielä leikitti Jykää tyynyn kanssa, ja poikahan on taas kehittynyt kovasti, nyt saalistaa jo oikein mallikkaasti, yhtään turhia haukkumisia ei tullut, ja nyt se maalimies-äijä oli jo koko kiinnostuksen kohteena, en minä. Puree tyynyyn täydellä puruotteella ja rauhoittuu todella hienosti :) Ehkä siitä kuitenkin jotain saisi aikaiseksi :)

Peltojälkeä RialleKeskiviikko 29.10.2008 19:54

reilu 600 askelta, kulmia 6, esineitä 5.
Tänään kekityttiin kulmien tarkkaan ajoon, tein kulmat helpoiksi ottaen tuulen huomioon, ja tallasin hieman voimakkaammin. Yhdessä kulmassa meni oman mittansa yli, mutta muutoin kulmat oikein tarkkana. Kahdelta esineeltä ei tullut palkkaa ollenkaan, ja hyvin ilmaisi kaikki siitä huolimatta :)

Rian treeniäTiistai 28.10.2008 22:54

Eilen illalla vielä piipahdettiin puruissa, tänään ekaa kertaa maneesissa. Alku oli vähän nihkeä, Ria ei oikein yhdistänyt hommaa kun maalimies ei alkanutkaan heti hillumaan :) Mutta sitten kun käyntiin päästiin, alkoi luistamaan ihan hyvin. Omat ongelmansahan siinä on, mutta tänään sain ihan hyvää vinkkiä kaverilta, eikun shoppailemaan. Kotiläksyksi hihan keskelle puruharjoituksia. En mie vaan itte osaa sen hihan kanssa heilua ;D Jonkun olisi pitänyt olla kuvaamassa moiset yritykset ;D

Tänään tokoa, nyt alkaa kisaliikkeet olemaan ihan mallillaan, pientä viilausta vailla enää, ja ryhmäpäikallamakuuta pitäisi päästä tiuhempaan treenaamaan.

Peltojälkeä JykälleMaanantai 27.10.2008 15:50

Tallasin 520 askelta, eli pisin tähän asti Jykälle ikinä. 5 esinettä, 4 kulmaa, 6-10 askeleen tyhjiä pätkiä useita. Pelto oli todella märkä, ja Jykää selkeästi ällötti, mutta ajoi jälkeä huomattavasti tarkemmin ja rauhallisemmin. Koko matka löysällä liinalla. Esineet ilmaisi selkeästi pysähtymällä, mutta maahanmeno märässä maassa oli hidasta ja ankeaa. Eka kulma meni vähän niin ja näin, mutta loput todella tarkasti :)