IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Metsäjalkeä ja esineruutuaSunnuntai 01.11.2009 10:20

Molemmat koirat oli eilen mukana.
Ensin esineruudut. Jykkis oli ihan täpönä ja virroissa kun ruutuun mentiin, ja täysin huuhaa. Juoksi ruutua päästä päähän häntä tötteröllä ja palasi takaisin kuin sanomaan että on TOSI KIVAAA!! :D No sitten viimein sattui eka esine nenän eteen, toi, jonka jälkeen toinen esine nousi hienosti het perään.

Rialla oli aivan super esineruutu. Likka oli niin täpönä että ei miun tarvinnu kuin kuiskutella käskyt ja Riahan haki kolme esinettä tosi nopsaan.

Jykän jäljen tallasin itse, jana oli 8m, ja merkkinä paalu. Jälki oli ehkä 200 askelta, esineitä kolme. Jykä eteni janalla yllättävänkin hyvin, ja nosti paalulta jäljen. Esineet ilmaisi kivasti, eikä edes yrittänyt tänään ottaa suuhun :)

Rialla 500m jälki, täyspitkä jana ja vain neljä keppiä. Jana meni todella hienosti! Vauhtia jäljellä oli lähes ennennäkemättömän kovaa, jarruttelulla selvittiin. Jälki ja ruutu Rian kohdalla meni niin hyvin, että nyt hyvillä mielin jätän sen talvitauolle hautumaan metsätreeneistä. Jykkiksen kanssa jatketaan vielä lumien tuloon saakka :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.