IRC-Galleria

Treeniä ja kisaaMaanantai 05.10.2009 12:07

Perjantaina viimeistelytreenejä Rialle, ensin tottis.
Paikallamakuuta otin kolmeen otteeseen, ekalla kerralla lähti perkule. Jäävät ja seuruut oikein hyvät, samoin noutoihin olen saanut ihan kivaa säpäkkyyttä aikaiseksi. Eteenmenon maahanmeno vasta toisella käskyllä. Oikein tyytyväinen olin.

Sitten maastoon.
Kaksi janaa, ekalla janalla jäljen nostossa jokin ongelma, koira pyöri kahdeksikkoa jäljen ja janan risteyskohdassa, viimein nosti jäljen ja lähti niin hirveää vauhtia posottamaan etten ite kerenny mukaan ja pyyhkäisi kepin yli. Otin takasin janalle ja tehtiinb hieman rauhallisempi lähtö.
Toinen jana meni jo paremmin, yritti käydä takajäljellä, josta heti annoin noottia. Ekan kepin yli yritti taas mennä...

Esineruutu oli todella hyvä, nostatin koiran oikein kutkulleen ja kolme esinettä nousi alta aikayksikön :)

Sunnuntaina Lieksassa jälki3 koe.
Tottiksesta pisteitä 83, suoritukseen olen oikein tyytyväinen, ja kerrankin olen sitä mieltä että saatiin himpun verran liika vähän pisteitä.
Paikallamakuussa Ria oli miltei heti noussut ja liikkunut urospaalun kohdalle ja mennyt takaisin maate, puutteellinen, mutta jäi kuitenkin joitain pisteitä vielä liikkeestä.
Seuraamisessa tuomari mainitsi että hieman painaa minua vasten, ei kuitenkaan estä, arvosana tippui vain hyvään, mistä olin hieman erimieltä.
Liikkeestä istuminen ja maahanmeno voisi mennä hieman nopeammin, luoksetulo ok, en muista arvosanaa.
Seisominen muistaakseni ihan ok, mutta luoksetulossa hieman törmäsi, en muista senkään arvosanaa.
Noudot meni oikein hyvin, tasamaanoudossa taisi olla maininta että voisi mennä nopeammin kapulalle.
Eteenlähetyksessä koira eteni ja meni heti ekalla käskyllä maahan, tästäkin arvosana vain hyvä, tuomarin mielestä koiran olisi tullut edetä nopeammin. Tästäkin olin hieman erimieltä tuomarin kanssa.

Kilpailijoita oli 21, joista 10 pääsee maastoon, ja me oltiin tottiksen perusteella se 10, eli maastoon tuli lähtö.
Ensin jäljelle, jäljen tallaamisen jälkeen satoi miltei kämmenen kokoisia rättejä taivaalta, LUNTA perskule. Ria oli hieman hämmennyksissä ensilumestä ja janalähetyksessä lähti paljon pisteitä kun koira oli ikäänkuin lenkillä.. Ei meinannut lähteä etenemään. Jännitin koska tuomari keskeyttää, mutta päästiin sentään jäljelle. Jäljen jälkeen keppejä oli taskussa 5kpl, viides keppi jäi metsään.

Esineruutuun hetsäsin koiran oikein kutkulleen, ja hemmetti miten hienoja pistoja Ria teki, mutta ei alkanut esineitä nousemaan.. Hyvin typy jaksoi työskennellä koko ajan edestä, ja lopulta yksi esine löytyi, ja juuri kun esine oli kädessäni meni aika. Eli saldona yksi esine, 12p.

21 koirasta sijoituttiin 6. ei sentään ihan mikään paska suoritus, tulos tuli vaikkakin 3. tuloksella. Tähän on hyvä päättää metsäjälki kisakausi tältä vuodelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.