IRC-Galleria

MaastotreeniäSunnuntai 27.09.2009 12:50

Torstaina kaverin kanssa mettään, opetin Rialle vähän uusiakin juttuja.
Ensin tallattiin jäljen vanhenemaan, sillä välin treenattiin pudonnutta esinettä, joka siis etsintäkokeen liike. On kerran aiemmin kokeiltu liike, ja nyt se meni jo ihan täydellisesti. Esineen ottamisen jälkeen pitäisi koiran tulla samoja jälkiä takaisin, niin Ria teki pienen lenkin kaartaen oikealle. Mut tosi hyvä toiseksi kerraksi.

Sitten ekaa kertaa pienesinettä mastossa, olohuoneen matolla ollaan kyllä treenattu hieman. Rialla meni tovi tajuta että alue on pieni 3x3m, ja sitten ilmaisun vaikeus, kun Ria vaan olisi halunnut ottaa suuhun. Mutta alkoi typykkä kuitenkin hoksaamaan idean :)

Sitten jäljelle. Jana oli ihan ok, ja jäljellä oli palon maastonvaihteluita, suokosteikosta kuivaan hakkuuaukkoon. Hyvin meni jäljestys, mutta pari keppiä meinasi jäädä. Toinen oli hakkuuaukon ja suon reunassa, ja toinen heti tienylityksen jälkeen. Muutenkin noita tienylityksia viistottain on treenattava, suorat menee ku vettä vaan, mutta viistot on hankalia.

Lauantaina oli omat jälkiporukan treenit, jäljen hapattumaan ja ensin esineruutu. Oon miettiny tuota Rian esineruutu motivaatiota, ja nyt päätin tehdä ihan motivaatiotreenin. Hetsasin koiran aivan tappiin ennen lähetystä ja pidätin sitä vielä lähettäessäkin. Samperi että alkoi esinettä nousemaan. Nostatin neljä ihan tosta noin vain :) Nyt sen siis tietää, se on motivaatiosta ja vireestä kiinni jos ei toimi, kyllä se sen osaa ja kykenee :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.