IRC-Galleria

DobberikoulutusSunnuntai 30.12.2007 18:44

Otin molemmat koirat matkaan. Tessan kanssa tehtiin pientä seuraamista, pysähdyksiä ja palloleikkejä rauhalliseen tahtiin.
Rian kanssa en kentälle mennyt ollenkaan juoksujen takia, mutta siinä sivussa otettiin näyttelytreeniä useammalla eritavalla. Ihan hyvinhän tuo meni :) Lähinnä tänään olin paikalla vaan hengailemassa ja juttelemassa treenikavereiden kanssa :)


TreenipäiväLauantai 29.12.2007 22:06

Aamulla 9 Rian kanssa purutreeneihin. Hallinnan kautta piilolle, siitä saaliille ja puru. Tänään oli taas hiha käytössä, eka rauha meni persiiksi kun olisi niin kiva jäädä jätystelemään hihaa. Muut kerrat tuli sitten jo miun luo. Nyt olis semmonen tilanne et pitäisi päästä ihan oikeelle dobberimaalimiehelle Riaa näyttämään ja vähän vinkkiä hakemaan. Ja selvittää onko vikaa koirassa, minussa, vai maalimiehessä. Ria tekee kyllä tosi nättiä työtä, mutta kun se jokin siellä mättää..

Puruista suoraan Rian kanssa hakuilemaan. Ekana kolme ilmaisu harjoitusta. Ukko metsässä n. 20-30m päässä niin että Ria näki minne meni. Hyvin lähti Ria ukon perään ja ilmaisut meni todella hienosti. Yhdellä kerralla jäi maalimiestä nuuskuttelemaan, mutta miun kehoituksesta toi sitten rullan.

Ja sitten reenien päätteeksi otettiin alueella vielä Rialle treeni. Ukko meni nyt 40-50m niin että Ria näki lähdön, mutta ei suoraan minne ukko piiloutui. Lähti tosi hyvin ukolle ja ilmaisut meni täydellisesti, ilman edes että tarvisi minulta kehotusta rullan tuonnissa, eikä näytöllekään tarvia mitään hippaloita enää :D Kaksi ukkoa otettiin tähän loppuun :)

Hieno treeni kyllä oli :)

Kotiin ku pääsin, niin olin aivan likomärkä.. Vetäisin parin tunnin päikkärit sohvalla, kun jostain syystä viimeyönä sitten vielä kolmen jälkeen olin hereillä, niin pikkuisen väsytti. Nyt on sitten kurkku kipeänä ja yskää tekee.. kiva..

37vrkPerjantai 28.12.2007 16:57

Tessan mahan kasvatusta :)

LomailuaPerjantai 28.12.2007 15:02

Tänään oli erittäin harvinaislaatuinen aamu.. Heräsin vasta puol 12 !
Normaalisti näin lomallakin oon heräilly puol seittemän pintaan.

Ei todellakaan pitäis antaa ittensä nukkuu näin myöhälle, tuntuu et herääminen kestää sitten koko loppupäivän, ja niin paljon hyvää aikaa meni hukkaan nukkuessa :/ No, kerrankos sitä.

Joulu meni jo Tiistai 25.12.2007 20:03

Niin siinä vaan aina käy, se kauan odotettu joulu meni ohi nopeammin kuin tuli edes huomattua :)

Tuli syötyä vähän liiankin hyvin, ja olinhan tuota kilttikin ollut tänä vuonna kun jokunen lahjakin tuli :D

Joulua vietettiin perinteiseen tapaan mutalassa perheen kesken :)

TreeniäSunnuntai 23.12.2007 17:01

Tänään jäi dobberikoulutukset väliin, heti aamusta mentiin hakumettään. Tessa sai etsiä kolme ukkoa, ja tosi hienostihan se menikin. Nyt voi hyvillä mielin jäädä treenitauolle, mammalomalle :) Otin tänään kuvaa Tessasta, saa kivasti seurattua Tesun massun kasvua :) Kyllä sillä jo vähän teki tukalaa juosta metsässä, ei niin kepeästi jalka noussut enää.

Ripsulle otettiin ilmaisutreeniä, ja hyvin meni. Ukot olikin jo kauempana kuin aiemmin. Mutta hyvin on tullut ilmaisukuvio tutuksi jo :)

Hakuilun jälkeen käytiin kuitenkin vähän tottistelemassa, ja kivastihan sekin meni :)

VätystysLauantai 22.12.2007 21:57

Päätinkin olla reipas tänään, ja käveltiin koirien kanssa tuohon mutalaan. Ja sitten eikun leipomaan, tehtiin pipareita vielä vähän lisää ja sitten se piparkakkutalo :) Siitä tuli aika karmea, mutta onpahan talo :D Sitten pullaa ja torttuja. Kylläpä ramasee kovasti nyt. Pitänee mennä tänään jo tosi aikaseen unille.

PurutreenitLauantai 22.12.2007 13:21

Rian kanssa aamusta reenailemaan. Ensin tottista, kaikki perusliikkeet ja tasamaanouto. Oikein hyvin meni.

Sitten puruissa, hallinnan kautta piilolle, mie kävin välillä vieressä ja taas pois jne. Sitten sama juttu, mutta menin viereen ja hiljeneminen. Tää oli uusi juttu taas, joten otettiin pariin kertaan. Sitten pako uudella tavalla, eli ensin haukkua, sitten maahan ja mie menin kauemmas ja siitä maalimiehen lähtiessä liikkeelle kiinni. Mie sekotin ekalla kerralla koiran ku sähelsin liinan kanssa, vaikkei sitä olis edes tarvinnu olla kädessä.. Mut toinen kerta onnistui jo.

Toisella kierroksella jahdattiin maalimiestä yhdessä ja paosta kiinni pariin otteeseen, tällä kertaa oli hiha pitkästä aikaa. Maalimiehemme mukaan tyynyn kanssa ei ole ongelmie juurikaan, että kyllä sen nyt pitää jo oppia sen hihankin kanssa olemaan. Ja siis ongelmana hihassa meillä on ollut se kyynärpäähän meneminen.. Eli Ria hakee siitä sen pehmeämmän kohdan mihin purra, ja kyynerpäähän purressa puruotekin kärsii.

Vielä pari viikkoa reenitään, sitten lähtöö mein maalimies toisaalle.. Pitänee etsiä uusi maalimies jossain vaiheessa. Mutta pakollinen taukohan tässä muutenkin tulee kun puppeloisia alkaa tulemaan :)

Tänään menen taas leipomaan äitin kaveriksi, ohjelmassa mm. piparkakkutalon tekeminen :)

JoulutunnelmissaPerjantai 21.12.2007 16:32

Eilen lekurikäynnin jälkeen menin äiskän luo ja leivottiin ja koristeltiin pipareita :) Oma tekemästä taikinasta tuloo parhaat :D nam.. Ja oltiin Tesun kanssa mukana äitille kuusen hakureissulla :) Mie oon jo ihan joulufiiliksissä täällä, kämppäkin on siistimpi kuin on koskaan ollut, joulukoristeet kaikki paikoillaan, Tessulle vaavit tulollaan ja sentään ihan vähän lunta maassa :D (tosin just nyt siellä sataa vettä..)

Tuija kävi tänään kyläilemässä, ja olihan sillä jotain tuomisiakin, vaikka eritoteten sanoin että mitään ei sitten parane tuoda :) Kaffeteltiin ja syötiin pipareita ja juteltiin mukavia :)

Kolme päivää jouluun on... :)

LekurikäyntiTorstai 20.12.2007 16:05

12 oli aika Aholle tänään ultraan. Ja en mie oo vainoharhainen ollut, tupa on täynnä, eli puppeloisia on tulossa :DD

Kyllä siitä Tessan masusta sen huomaa, on tullut painoakin kaksi kiloa jo lisää astutuksesta, viimeksi punnittu progetestien aikaan.

Ihanata ihanata :)