IRC-Galleria

Treeniä ja muutaTiistai 11.12.2007 23:52

Tänään oli autocad koe.. Kiireessä ei oo koskaan kiva tehdä koetta joka vaatii tarkkuutta ja aikaa.. En tiiä yhtään kuinka meni.. Eikä ollu koe edes helpoimmasta päästä..

Kotio koirat hakemaan ja reeneihin tottistelemaan. Tessakin pääsi kunnolla hommiin. Seuraamisia, liikkeestä pysähdyksiä, eteenmenoja ym muuta mukavaa :)

Ja Ripsu sitten tosi toimiin. Noudot vähän tökkii, kun suvilumi menee aina Rian kurkkuun kun ottaa kapulan suuhun.. Siitä on nyt tullu vähän ällötys juttu. Mutta tekee kuitenkin vaikkakin ei niin tarmolla. Eteenmenoja, hyppynoutoa, estenoutoa ymym. Ja seisomaan jääminen pelittää nyt tosi hienosti :)
Ja loppuun henkilöryhmää. Tosi hyvä reeni oli.

Kaverin kanssa lopuksi vielä pällisteltiin Tessan massua, ja kaverikin huomasi lihomisen. Tosin aina on muistettava mainita että on se kyllä syönykin :D


Loppuviikosta isköö paniikki koulutehtävien kanssa.. En oo sit ollu niin ahkera mitä olin päättänyt.. enkä siis riittävän päättäväinenkään :D Hommat roikkuu osa puolivalmiina, osa vielä koskemattomana. Osa onneksi sentään on jo valmiinakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.