IRC-Galleria

Jälkeä ja esineruutuaTiistai 24.06.2008 23:15

Tänään Ria hommissa.
Ensin esineruutua, kaksi esinettä ilman välillä palkkausta, todella hienosti etsi ja löytyikin :)
Ekaa kertaa treenattiin jälkeä sateessa tänään, vois ehken useamminkin treenata.
Kaveri teki Rialle kolme janaa:
Eka noin 20m, hyvin eteni ja jälki löytyi nopsaan. Keppi meni ohi suun ja kutsuin koiran takaisin tarkentamaan sitä nenäänsä, sattuihan se keppi sitten kohdalle...
Toinen n. 40m, eteneminen surkeaa :( Hyvin sen 20m meni, sit alkoi kieppuminen, kolme lähetystä peräti vaati jotta osautui jäljelle saakka, däm... Treeniä vaan. Keppi ei meinannu tässäkään nousta, en ymmärrä..
Kolmas jana n. 30m, hyvä eteneminen ja jäljen oikea suuntakin vielä. Kaksi keppiä pienellä jäljen pätkällä, ja ne ilmaistiin hyvin.

Jykäkin sai tehdä esineruutua. Taas yhden heitin jonka toi ja loput kierrettiin yhdessä etsimässä ja tosi hyvin on Jykä tajunnut että miun kanssa ne esineet on tosi kivoja, jotta ne kannattaa tuoda :)

Iltapäivällä sitten kaverin luo remppaa tekemään, kolme tuntia tuli väkerrettyä ja siinä ajankulua huomaamatta jäi tottistreenit välistä, huomenna sitten paremmalla ajalla.

Kauheesti pitäis hommia tehdä vielä ennen reissua, kämppä siivota koirien hoitajaa varten, kamat pakata ja ensin päättää mitä sitä edes mukaan ottaisi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.