IRC-Galleria

Jälkiä urakoitiinTorstai 31.07.2008 23:51

Päivällä kävin tekemässä Jykälle jäljen, ja kämmäsin hyvin. Tein muka niin hienosti leirin ohjeen mukaan, mutta namitus meni pieleen, heinä oli liian kuivaa ja lyhyttä jottei askeleet jääneet näkyviin. Paremassa heinässä sitten onnistui. Tein jäljen kahdessa osassa, alku hyvässä heinässä, palkka ja pois jäljeltä. Siirryttiin 10m eteenpäin ja taas jälki. Ihan kohtuullisesti meni, ei tosin niin hyvin kuin leirillä, mutta tässä sitä opimme. Lopuksi tein vielä motivaatiojujun, pieni jälki ja iso kasa ruokaa ja nostin pois kesken syönnin ;D

Illalla oli Rialla jälkitreenit, ja tämän päivän aiheena janatyöskentely. Kaveri teki kolme janaa joista viimeisestä lähti pidempi jälki.
Eka jana: 20m, Lähetin Rian ja stoppasin heti vauhdin pois ja pidin liinan ihan koiran takaa kiinni ja pidätin jottei pääse ryntäämään eikä vinottamaan. Ria pyöri ja loikki ja poikitti ja teki kaikkea, mutta liinalla korjasin suoraan ja annoi uutta käskyä "suoraan", ja sattuihan se jälki viimein nenään.
Toinen jana 45m, Lähetin taas rauhallisesti ja stoppasin vauhdin pois. Nyt Ria eteni aika kivasti, kerran koko matkalla pyörähti sen pienen liinan pätkän mitä sille liikkumavaraa jätin, ja jälki löytyi hyvin.
Kolmas jana, 40m. Ria lähti jo vähän rauhallisemmin janalle, eteni suoraan, pari kertaa liinalla vähän painostin kun lähti tuulensuuntaan viistottamaan, mutta kertaakaan ei pyörähtänyt, ja eteni mielestäni jopa tyynen rauhallisesti ;D JESSS!! Jälki meni oikein kivasti, ja kaveri hihitteli että siellä onkin yllätyksia matkalla, en mie mitään huomannu, ku en mie suuntia katsele, enkä juuri koiraakaan... Kaikki kepit nousi, hyvä niin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.