IRC-Galleria

TreeniäLauantai 23.08.2008 00:29

Onpas unehtunut reeneistä kirjuutella.

Maanantaina hakua Jykälle, neljä ukkoa, kaikki pakoja. Pari uutta maalimiestä oli Jykälle, toista vähän jänskäsi, mutta ruoka tekee tehtävänsä ja rohkeni. Toinen vieras sai vaan häntää vähän laskemaan, mutta makkarat kun on esillä, unohtuu moisetkin. Kaksi muuta meni oikein mallikkaasti.

Tiistaina tottista Rialle ja Jykälle. Rialle perus kisaliikkeitä, ei kummempaa huomioitavaa. Jykälle perus liikkeitä ja eteenmenoa alettiin harjoittelemaan nakkikipolle ;)

Torstaina metsäjälkeä Rialle. Treenikaveri teki pyynnöstäni (tyhmä minä) kamalaan ryteikköön jäljen, jossa useita teräviä kulmia. Janakin oli todella tiheää metsää, joten siinä työskentely vähän niin ja näin. Kun jälki viimein löytyi, lähti se oikein mallikkaasti menemään, ja jarrutin todella kovin maaston vuoksi, moneen kertaan meinasin nurin olla. Ja nopeasti Riakin tajusi ettei siellä voi mennä kovin vauhdilla. Kaikki kepit löytyi. Kävin tekemässä paikkaavan janan selkeään maastoon, ja huonosti meni. Ensin vinotusta janalla, sitten pyyhkäisi jäljen yli ja sitten otti vielä takajäljen ja veti kepistäkin ohi ;DD No, ens kerralla josko sitten onnaisi paremmin.

Tänään hakua Jykälle ja Tessalle. Käytiin raunioradalla umpipiiloja harjoittelemassa. Jykälle ei tietenkään ollut ummessa, mutta ukot oli laatikoissa piilossa. Tosi kivasti meni kaikkiaan, laatikoista ja pressuista ei ollut moksiskaan vaikkei niitä ennen ole ollut.
Tessalle kolme ukkoa, ensimmäinen avonaisessa laatikossa. Toinen ukko enteen päällä noin 1,5m korkeudessa ja kolmas ukko umpilaatikossa. Kaikkien ilmaisut ja näytöt meni todella mahtavasti!!! Tessa tuntuu toimivan vaanparemmin kun on välillä vaihtelua ja haastetta hommassa :) Mahtava treeni :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.