IRC-Galleria

Reenattu taas onSunnuntai 12.10.2008 20:57

Kirjuria vaan on laiskottanut..
Torstaina peltojälkeä Rialle ja Jykälle. Rialla reilu 600 askelta, 4 kulmaa ja 5 esinettä. Ja nyt niitä tyhjiä pätkiäkin oli, pari 20 askeleen tyhjää ja useita 10 tyhjiä. Kolme kulmista oli myös källikulmia, eli 10 tyhjää ja sitten kulma ja sitten taas namia. Yllättävän hyvin meni :) Esineilmaisut myös ok, ehden esineen kanssa piti vähän pelleillä, mutta onneksi tällä kertaa se ei ollut se viimoinen.
Jykällä reilu 300 askelta, kaksi kulmaa ja kolme esinettä. Tosi hyvin on alkanut jäljestämään, nyt voi jo jatkuvaan olla löysä liina, silloin tällöin nypyllä huomautella vauhtia pois jos lähtee kiihtymään. Esineilmaisut tosi hyvällä mallilla, parempi melkeen ku Ria :D

Perjantaina myös Rialle peltoa, reilu 200 askeleen motivointi jälki kolmella kulmalla ja kolmella esineellä. Vesisateessa ei ilmaisut oikein maistunut.. Treeniä vaan. Jäljestys on hyvä.

Tänään tottista Rialle ja Jykälle.
Rian kanssa toko liikkeitä jauhettiin, kaukokäskyissä istuminen tökkii pahasti.. Luoksetulon pysäytys tunaroitu siihen että Seis käskystä Ria kääntyy ja hakee palkkansa takaa. Joten en enää jättänyt taakse palkkaa, vaan heitin kun oli pysähtynyt. Tuppaa tulemaan liika lähelle, eli ei pysähdy heti käskystä kun tietää pallon olevan mulla. Ilman palloa tekee täydellisesti, hmm... Hyppy ok, jäävät ok, seisomisessä edelleen kääntyy hieman kun menen taakse.

Lottovoitto, mie sain Jykän leikkimään, ja jopa vähän kuumumaan patukasta!!! Olipas ilo treenata välillä muutenkin kuin nakkitottista, eli patukan kanssa seuraamista, ja tosi hyvällä mallilla on jo. Jäävät ok, luoksetulo ok. JEAH!!

Iltpäivällä Tessan ja Jykän kanssa hakumetsään, Jykälle neljä ukkoa, viimeinen oli jo takarajalla saakka ja niin ettei Jykä nähnyt missä, lähdön vain näki. Sinne se posotteli :)
Ja Tessalla kaveri taas ohjaksissa, ja tosi hyvä oli, ei enää yhtään haahuile miun perään, ja rullatkin menee ihan oikeaan osoitteeseen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.