IRC-Galleria

Tottis pläjäysSunnuntai 01.02.2009 20:10

Dobberikoulutukseen jälleen.

Rialle ekalla kierroksella jäävien liikkeiden treeniä takapalkalla. Tosi hienosti meni kaikki liikkeet, seisomisen yritti fuskata, eli ekalla kerralla otti muutamia lisäaskelia, toinen meni täydellisesti pysähtyen. Seuraamista pikkupätkät ja täyskäännöksiä edelleen jauhetaan kunnolla.

Toisella kierroksella tokon liikkeitä. Luoksetulon pysäytys suoralla palkalla, eli suoritus päättyi pysähdykseen. Vielä pitäisi varmemmaksi ja nopsemmaksi saada pysähtyminen, mutta pääasia että pysähtyy tässä vaiheessa. Kaukokäskyt ok, istuminen vähän epävarmempi kuin maahanmeno, mutta painokkaalla käskyllä toimii. Tokon hyppyä, nou problemos.

Kolmannella kierroksella Noutokapulan luovutus asentoa ja tasamaa sekä hyppynoutoa pienellä esteellä, ei ongelmia :)

Jylälle ekalla kierroksella seuraamista pieniä pätkiä ja jäävien liikkeiden muistuttelua palloleikin ohessa. Seisominen alkaa tulla muistin syövereistä, varma se ei missään nimessä silti ole. Seuraamisesta jäävät takapalkalla, istuminen sujuu oikein hyvin, maahanmeno nihkeää. Painokkaalla käskyllä menee, tuppaa jäämään jojoilemaan kyynäret ilmassa. Seisomista käsiavun ja oman kääntymisen kautta, ja tulee sieltä pieni pysähdys, miun vaan pitää olla tarkkana palkkaamisen suhteen jottei vahingossa ehdi askelia ottamaan palkatessa.

Jykälle toisella kierroksella seuraamista jälleen ja estehyppyä pallon kanssa. Hyvin hyppää kun pallo lentää myös, mutta ei vielä pallolta poispäin ala hyppäämään mielellään.

Kolmannella kierroksella noutokapulaharjoituksia, poika oli kapulasta ihan innoissaan, ja mielellään puri ja leikki sillä vetoleikkiä miun kanssa. Hyvin rauhoittuu puremaan luovutusasentoon, ja irtikin päästää käskystä. Vielä en ole heittämistä tehnyt, enkä varmaan ihan heti teekkään.

Jossain välissä tehtiin Jykälle myös kaverin kanssa purut, ja hyvältähän se edelleen vaikuttaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.