IRC-Galleria

TreenipäiväSunnuntai 01.10.2006 23:21

Tänään olikin sitten oikein toiminna täyteinen päivä.
Aamulla mentiin 11.00 kentälle tottistreeneihin. Tessalle otettiin taas kaikki liikkeet, ja eipähän tuossa juurikaan moittimista ollut, hienosti meni. Riankin kanssa kovasti treenailtiin, ja siitä se joka kerta vaan menee paremmin ja paremmin.

Sitten oli meillä peräti tunnin tauko kun lähdettiin maastotreeneihin. Otettiin Rialle jälkeä, niin että mie kävelin n. 30m metsään ja menin piiloon ja vetäjä tuli Rian kanssa perästä hetken kuluttua, ja kuulema hienosti tuli jälkeä myöten, vaikka siis ei mitään makkaroita siinä ollutkaan. Otettiin näin kolme kertaa ja viimoisena meni vetäjä jäljen päähän ja me tultiin Rian kanssa jälkeä myöten perässä, ja hienostihan se meni. Pari kertaa pysähtyi miettimään, mutta jatkoi sitten omatoimisesti jäljestämistä.

Sitten otettiin Tessalle hakua, ja alussa hieman meinasi olla hankalaa, mutta sitten lähti sujumaan. Pieni loukkaantuminen meinasi sattia, itse en nähnyt mitä tapahtui, mutta metsässä rämpiessä Tessa kiljaisi ja tuli ontuen takaisin. Mutta ontuminen loppui tosi äkkiä, ja jatketiin treeniä. Kaikki neljä ukkoa saatiin hyvin nostettua ja haukku oli kyllä mainioin :)

Esineruutuakin otettiin. Tessa löysi ensimmäiset kaksi ihan keposesti, mutta kolmannella meni jo ihan haahuiluksi. Mutta saatiin viimein esine ylös. Rialle otettiin esineruutua ihka ensimmäisen kerran. Toinen vei esineen niin että Ria näki ja mie päästin Rian irti. Tämähän painatteli suoraan esineelle ja toi takaisin. Luovuttamisessa pieniä ongelmia, muuten sujui mainiosti :) Kolme esinettä otettiin ja kaikki löytyi. Pitää kyllä suorastaan ihmetellä miten se voi hoksata homman noin nopeasti, kun ei Rian kanssa ole harjoiteltu tuota etsimistä vielä lainkaan, noutoakin ihan vähän.

Mutta on kyllä koiratkin nyt ihan uupuneita, sitä se teettää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.