IRC-Galleria

Rian purutTorstai 12.03.2009 00:14

Kaksi kierrosta otettiin tänään.

Ekalla kierroksella hallinnan kautta painetta, kahden liinan kanssa pelleilyä ekaa kertaa, puruun ihan ok, saatiin tehtyä rauha jopa yllättävän helposti. Seuruuta piilolle, siellä reippaasti haukutusta, ei purua vaan ukko pois piilosta, vatkausta, sit takasin ja sama uudelleen, sitten puru ja rauha jälleen ok. Lopuksi pako, Ria lähti hyvin ukon perään, mutta vähän hutiloiden puri, ihan ok kuitenkin.

Toinen kierros, suoraan piilolle, siellä haukutusta, kävin koiran vierellä kerran ja taas haukkua vain. Samaa vatkausta piilolle ja pois kuin edellisessäkin. Ja uusi pako yritys, ja nyt meni ihan nappiin :)

Tottistakin tehtiin ennen puruja, mitä sitä, täydellisyyttä hiotaan, jos siinä nyt hiomista enää on hehe :D

Mulla eilen ajoi uuden karhea volvo fiestan persuksiin, onneksi ei ollut kova kolhu, mutta säikäytti kuitenkin, mulla oli vielä Jykkis kyydissä. Tapahtui risteyksessä liikkeelle lähdettäessä, stop merkin kohdalla. Lähdin menemään risteyksen yli, luistaa renkaat enkä kerinnyt yhden likellä olevan auton eteen sykäsemään, joten päätin vielä sen odottaa, kun poks.. Fiestaan ei ainakaan tullut vauriota, hyvä kun on tuommonen kestopeli ;D en tiedä tuliko Volvoon. Kuski pahoitteli kovasti, ja matka jatkui.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.