IRC-Galleria

Reenitty on jälleenTorstai 21.05.2009 00:08

Maanantaina oli sekä Jykän että Rian purut. Jykällä ei niinkään mennyt hyvin, kun kokeiltiin jostain syystä vierasta maalimiestä. Alku meni hyvin, mutta paineistui liikaa maalimiehestä kun hoksasi sen olevan eri kun yleensä. Loppuun palautus omalla molarilla joka män hyvin. Roalla oli aika mahtis treeni, otekäyttäytyminen oli jostain syystä hyvä :) Peruspuuro muuten.

Tiistaina menin ensin Rian kanssa koepaikalle tekemään pienen tottiksen. Pieni seuraaminen, noudot ja eteenmeno. Eteenmenon kanssa sitten saa oikeesti tapella.. Vain maastonvärisen pallon kauas niin ettei Ria hoksannut. Ekalla lähetyksellä tyssäsi 10m päähän ja kääntyi minuun päin.. Otin luokse ja uusi lähetys, nyt lähti kuin tykin kuula, mutta vinoon, ja juoksi hömppä melkein tielle saakka kun ei kuunnellut maahanmeno käskyä.. Kaarsi takaisin eikä totellut edelleenkään käskyä, juoksin kiinni ja panin maahan. Kolmannella kerralla lähti kuin ajakka, jopa suoraan, ja sattuipa peräti pallolle ja sai palkan. Palkkauksen jälkeen kaukaa maahan -käsky, ja menihän se.. Huhhuh että meinasi tuskan hiki tulla.

Siitä Jykän kanssa josepan tottiksiin, ihan pieni perustreeni alussa, sittenpä piti keskittyä ohjaamaan muita.
Illalla vielä pellolle Jykän kanssa kevään ensimmäinen peltojälki, jälki yleensäkin. Tallasin ihan hyvän mittaisen, 250-300 askelta, kaksi kulmaa, neljä esinettä ja joka askeleella nami. Ajatuksella jotta katsotaan onko viime syksyltä mitään päässä. Älyttömän hyvin lähti ajamaan, syönyt ei juurikaan, mutta tarkkana oli. Esineeseen reagoi heti, mutta ilmaisutapa vielä hakusessa, mutta heti maahan -käskystä ilmaisi oikein. Yhden esineen ilmaisi noin metrin liian aikaisin, mutta korjattiin. Kulmissa on tekemistä, mutta ei lähde haahuilemaan, vaan etsii tarkasti pieneltä alueelta jäljen jatkumosuunnan :) Olen mielettömän tyytyväinen tuohon :)

Keskiviikkona eli tänään lähtin ensin Rian kanssa metsään, tarkoitus tehdä pieni treeni kisan alla muistutukseksi, persiiksi män että heilahti... Kaksi janaa, vauhtia liikaa ja jäljestämisen aloitus epätarkka. Hujahti ekasta kepistä yli, otin takaisin ja ilmaisi, toisestakin kepitä yli, otin takaisin ja ilmaisi. Palkkaa ei tullut kummastakaan. Toinen jana, koira paineistui minusta ja eteni huonosti ja kyseli apuja, ei herunut. Löytyi jälki viimein ja jopa oikea suuntakin. Eteni tarkasti pienen paineen alla ja ilmaisi molemmat kepit hienosti. Tein vielä kolmanne janan, joka meni vieläkin huonommin, eli onnea vaan ohjaajalle, onnistui sitten tyrimään janasuoriutumiset... Hakkaa päätä seinään. Esineruutu tehtiin ennen jälkiä, eka esine ei mitään ongelmia, sitten meni nenä vissiin tukkoon, palasi useita kertoja luo, apuja ei tullut. Toinen esine nousi ja sai roimat palkat, mutta vielä kolmas piti löytää. Kovasti teki töitä eikä saanut multa mitään apuna, joten löytyihän se kolmaskin viimein. Todella huonot kisan alustreenit, jospa se sitten vaikka enteilisi hyvää kisaa, tai jotain... :(

Illalla vielä snautsereiden toko treeneihin ryhmäpaikallamakuu ottamaan, se sentään meni nappiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.