IRC-Galleria

Tottista ja peltoaTiistai 28.07.2009 15:58

Eiliset tottikset meni superhienosti, uudet neuvot pantiin toteen, ja vaikka lahopääni unohti sen tärkeimmän muutoksen alkuun, saatiin onnistumisia aikaan :) Ja kehitystä oli nähtävissä jo nyt! Edistys viikon takaiseen: Rian seisomaan jääminen nopeutunut, luoksetulon asento on suora, sivulle tulee suoraan eikä jää puolitiehen, noudot on nopeutunut ja seuraaminen kauttaaltaan tullut skarpimmaksi. Nyt kun muistaisin neuvot ja jatkaisin samaa rataa, niin siitä se lähtee :)
Jykkiksen seuraaminen skarpimpaa, käännökset tiiviimmät.

Tänään pellolla hienot jäljet pituuksia en muista kun menee laskut sekaisin. Kolme esinettä, 4 kulmaa, noin tunnin vanha. Koko jäljen Jykä meni todella keskittyneesti ja tarkasti. Syvempi nenä saisi olla, haittavaikutus lisänä oli pitkä heinä. Kaikki esineet se ilmaisi nopeasti ja halukkaasti :) Mahtista!

Rialla kohtuu pitkä jälki, neljä esinettä, 5 kulmaa ja noin kaksi tuntia vanha.Lähtö oli hieman vauhdikas, mutta kuitenkin tarkka ja keskittynyt, osassa kulmista oli vahvistusnappulaa, mutta kaikki kulmat meni täydellisesti vaikka niitä tyhjiä kulmiakin oli. Ensimäinen esineilmaisu oli tyypillisen hidas, mutta kun palkkasin uudella tavalla, ilmaistiin kaikki muut esineet supernopeasti :D Kyllä se vaan joskus on niin pienestä kiinni!

Upeaa upeaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.