IRC-Galleria

JälkitreenitSunnuntai 27.05.2007 18:49

Meni vähän penkin alle tänään.. Mutta niin meni muillakin. Selvisi lopputreenistä että alueelle on aamulla käyneet pelastuskoiraharrastajat tekemässä jäljet, samalle alueelle minne mekin tehtiin, joten jälkeä oli sitten sikinsokin metsässä.

Ja mie hölmö vielä päätin että tänään kokeillaan makkaraton jälki, ainoastaan kepeillä saa makkaraa. Puoleen väliin saakka oli yhtä haahuilua, ja mie vielä hölmö aloin ohjaamaan koiraa kreppien suuntaan.. *hakkaa päätä seinään*. Aina kun osui jäljelle, kehuin, mutta kohta taas lähti haahuamaan minne sattuu. Yksi keppi kerkisi mennä ohi, toisen merkkasi kuonolla. Puolesta välin sitten tarkkuutta tuli mukaan, ja pysyi oikealla jäljellä, ja loput neljä keppiä ilmaisi ottamalla suuhun :)

Esineruutukin meni mönkään, kun Ria painatteli hajujen perässä.. Voi kyllä johtua siitäkin että sillä just parhaat päivät juoksuista menossa. Jotta saattoi olla jotain muuta tytöllä mielessä. Kaksi esinettä nosti sitten lopulta.

Tessa ei ollu tänään mukana, niin vois kyllä käydä tuossa harjuilla Tepun kans... Ite oon kyllä jo aika puhki, ehkä myöhemmin sitten.



Myöhemmin: Käytiin Tesun kans harjuilla, ja Tessa kävi polskuttelemassa taas tuossa lammessa, aivan mielettömän ihana ilma ulkona :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.