IRC-Galleria

JälkitreenitPerjantai 22.06.2007 02:54

Tänään tein Tessallekin pienen jäljen, ja ihan hyvin meni, ottaen huomioon että edellisestä jäljestä mahtaa olla aikaa ainakin kaksi vuotta. Tein vaan 50m suoran johon makkaraa, ja vauhdilla yllätys yllätys mentiin, mut päästiin päähän saakka :D Vähän uutta tuolle mammallekin :)

Rialle treenikaveri teki 300m pitkän jäljen, kolme kulmaa, 7 keppiä, ei juurikaan makkaraa, alussa vain. Vanheni 1,5h ja jana oli 10m.
Ria suoritti janan hyvin, vaikka olikin tähän asti tehdyistä pisin. Jäljelle lähti hieman hutiloiden ja selvisikin syy, toisella oli kaamee kakka hätä :D Siinä alku hutilointien jälkeen ja kakkimisien, jatkettiin jälkeä, mikä menikin mallikkaasti loppuun. 5 keppiä Ria nosti suuhun. Yksi jäi sinne kakkimisien piikkiin pois ja yhden kiersi puun väärältä puolen.. Mutta erittäin hyvin kaikkiaan meni.

Esine etsinnässä otin Tessalle kolme esinettä. Kaikki valmiina, ja nyt joutui mamma hommiin oikeasti, olikin sen verran vaikeet paikat, mut löytyihän ne sit viimein.
Rialle näytettiin yksi ihan takarajalla. Kaksi esinettä nostatin, ja hienosti meni, ja tällä kertaa toi peräti suoraan mulle ilman niitä peristeisiä ralleja :D


Mie oon löytäny Tessalle jo neljä uros vaihtoehtoa.. Ja ne on vasta suomesta.. Pitäis laajentaa tuota etsintää tuonne rajojen ulkopuolelle, vaan hittolainen tuo netti on aikasta laaja paikka, tullut taas huomattua :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.