IRC-Galleria

Tottista ja purujaKeskiviikko 15.08.2007 02:22

Tänään olikin Rialle rankka päivä.
Käytiin josepan tottiksessa, ja tänään keskityin tuohon seuraamis asentoon, kun on taas alkanut vinottamaan. Laitoin suoraan lanneliinan ja sillä kokeilin, mut yhdel kädellä en saanu riittävää pakotetta, niin kaveri tuli nyppimään :) Suoristuihan tuo sitten jo loppua kohti :D

Liikkeestä istuminen ei myöskään tytylle maistunut tänään, joten sitä hinkattiin, ja kokeilin pakotetta siihenkin, mutta hitaanlaisesti siitäkin huolimatta meni. Ens kerralla kovempi pakote jos ei heti maistu hommat. Oli tänään liika kuumakin, niin otettiin yksi onnistunut suorite ja sit loppu treeni.

Huilia reilu tunti, ja onneksi siinä ehti viiletä ilma kivasti kun jotain myräkkää nosti. Purutreeneihin seuraavaksi. Jälleen vietin vaihto treeniä, sitä ei voi ottaa liikaa, kun kuitenkin hyvin kaksiviettinen koira kyseessä. Pamppua käytti maalimies jo ihan kunnolla, mutta ei Ripsuun vaikuttanut mitenkään :) Miun mielestä treeni meni ihan hyvin. Mut maalimies passitti meidät kuukauden tauolle. Mie hämmästyin suuresti että menikö sittenkin huonosti vai mikä oli homman nimi. Mut juteltuamme selvitti että kun nuori koira kyseessä ja vietti ominaisuudet on hyvät, niin antaa vielä vähän aikaa kasvaa ja sit lähteä taas paremmalta pohjalta rakentamaan. Ja oikein positiivisin mielin pisetään taukoa. Jälkeä ja tottista sitten tahkotaan senkin edestä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.