IRC-Galleria

TreeniäLauantai 15.09.2007 00:10

Kaveri soitteli tänään metsään lähtiessä. Päätettiin sitten mennä yhdessä metsään vähän reenailemaan.
Tessalle otettiin hakua, ja mie en ymmärrä, et kaverin kans Tessa ei ikinä tee samoja juttuja ku ryhmässä, tänäänkin treeni meni aivan putkeen. Keskityttiin lähinnä ilmaisuun, jota on viimeksi kolme viikkoa sitten otettu. Ekana pari ihan keskilinjan lähellä, Tessa meni ukolle, nappasi kiintorullan aivan niin kuin aina sen tekisi. Sitten mettään, ja kun pääsi ukolle, niin kiintorullan vaan nappasi suorilla. Ei edes yrittäny haukahdella saati muuta hölmöillä. Mie en ymmärrä tuota. Mutta hyvä näin tietysti. Näytöt meni putkeen.

Rialle kaveri talloin jäljen. Jälki oli 650m, kulmia määrä X, keppejä 10, yksi tien ylitys, 1,5h vanha ja 25m janalla.
Janalle lähetin, ja niin kuin meillä oli hyvä suunnitelma takajäljen varalle, jonka aina Ria käy tarkastamassa, niin ei sitten tänään :D Eli suoraan oikeeseen suuntaan lähdettiin. Mulla ei siinä vauhdissa kepit pysyny taskussa, kaveri laski et 9 olisi noussut, mut 7 oli enää lopussa taskussa. Mutta oikein hyvin siis meni joka tapauksessa. Ihan loppuvaiheessa jälkeä vasta jälki liina löystyi, eli kovalla vedolla mennään. Nyt vaan pitäis joko jälkee pidentää vieläkin, tai sit jaella alku keppejä täyteen että rauhottuis vauhti. Vaikka tosin miksi sitä toisen menohaluja toppuuttamaan kun on niin kivaa, ja kuitenkin homma toimii :)

Lopuksi pääsi koirulit juoksentelemaan mettään, ja olipas taas lysti treenit, ja kaveri kyllä tekee maailman parhaita pullia, nam :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.