IRC-Galleria

TreeniäSunnuntai 30.09.2007 20:03

Aamusella dobberikoulutukseen.
Tessan kanssa vähän seuraamisia, liikkeestä istu ja maahan ja luoksetulo. Sit otettiin noutoja. Ihan kivasti meni. Sit loppuun eteenmeno treeniä. Ensin suoraan pallolle, sit maahan menon kanssa lyhyellä matkalla ja meni, ja sitten maahanmenon kanssa pidemmällä matkalla. Maahan meni kolmannella käskyllä.

Rian kanssa ei otettu juur seuraamisia tai muita perusjutuja eilisen takia. Harjoiteltiin noutoja ja eteenmenoa. Käytiin esteet läpi ihan pallon kanssa ja sitten tasamaanoutoja. Riaa ei hirveesti olis moinen kiinnostanut, mut teki kuitenkin. Eteenmenoa otettiin suorana pallolle.

Tultiin Saijan kans pikana käväisee kotona ja syötiin ja sit hakutreeneihin.

Tessalle otin neljä ukkoa:
Eka ukko etukulmassa puupinon takana 70m. Tessa kävi lenkin leittämässä mut ei ihan riittävän syvällä. Toisella lähetyksellä löytyi. Ilmaisut kiintorullalla meni jälleen mainiosti ja näyttö myöskin.
Toka ukko: toisessa etukulmassa. Sinne vaadittiin kolme lähetystä, kun Tessa oikaisi kahteen kertaan ettei käynyt kulmassa asti, mut sit kolmannella kerralla löytyi ja ilmaisu ja näyttö meni hyvin.
Kolmas ukko: Suhteellisen lähellä kuopassa. Ilmaisu ja näyttö meni taasen tosi hienosti.
Neljäs ukko: Takarajalla. Ilmaisu ja näyttö meni hyvin.

Eli mitä tästä ajattelemme, ilmaisu on varmentunut huimasti, eli sitä ei kummemmin tarvitse enää vahvistaa. Nyt vaan vahvistetaan pitkälle etenemistä ja ukon löytymistä sieltä pitkän matkan takaa. Hienot treenit taas vaihteeksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.