IRC-Galleria

PurutreenitLauantai 22.12.2007 13:21

Rian kanssa aamusta reenailemaan. Ensin tottista, kaikki perusliikkeet ja tasamaanouto. Oikein hyvin meni.

Sitten puruissa, hallinnan kautta piilolle, mie kävin välillä vieressä ja taas pois jne. Sitten sama juttu, mutta menin viereen ja hiljeneminen. Tää oli uusi juttu taas, joten otettiin pariin kertaan. Sitten pako uudella tavalla, eli ensin haukkua, sitten maahan ja mie menin kauemmas ja siitä maalimiehen lähtiessä liikkeelle kiinni. Mie sekotin ekalla kerralla koiran ku sähelsin liinan kanssa, vaikkei sitä olis edes tarvinnu olla kädessä.. Mut toinen kerta onnistui jo.

Toisella kierroksella jahdattiin maalimiestä yhdessä ja paosta kiinni pariin otteeseen, tällä kertaa oli hiha pitkästä aikaa. Maalimiehemme mukaan tyynyn kanssa ei ole ongelmie juurikaan, että kyllä sen nyt pitää jo oppia sen hihankin kanssa olemaan. Ja siis ongelmana hihassa meillä on ollut se kyynärpäähän meneminen.. Eli Ria hakee siitä sen pehmeämmän kohdan mihin purra, ja kyynerpäähän purressa puruotekin kärsii.

Vielä pari viikkoa reenitään, sitten lähtöö mein maalimies toisaalle.. Pitänee etsiä uusi maalimies jossain vaiheessa. Mutta pakollinen taukohan tässä muutenkin tulee kun puppeloisia alkaa tulemaan :)

Tänään menen taas leipomaan äitin kaveriksi, ohjelmassa mm. piparkakkutalon tekeminen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.