IRC-Galleria

Voi jestas mikä päiväTiistai 22.01.2008 09:29

Eilinen siis.
Pentuja ei alkanut kuulumaan vaikka supistuksia tuli. Lähdettiin kiikuttamaan Tessaa eläinlääkäriin. Röntgen kuvassa näkyi hirmuinen läjä pentuja, mutta yksikään ei ollut synnytyskanavassa, joten suuri epäily tuli että joku on poikittain siinä edessä. Joten päätettiin leikata, mikä oli mulle tosi kova pala... Selvisi että Tessalla oli kohtu kiertynyt niin ettei sieltä kukaan olisikaan päässy ulos..
Pari tuntia odoteltiin leikkaukseen pääsyä, ja sitten se alkoi. Olin puhdistamassa pentuja mukana, ja siinä vaiheessa kun ensimmäisen rääkäisyt kuului, mielikin kirkastui :) Masussa oli 10 pentua, joista kolme lähetettiin sateenkaarisilloille vakavien kehityshäiriöiden vuoksi (vatsat auki). Kotiin tuli siis 7 naperoa, 2 tytsyä ja 5 poitsua.

Tessa oli leikkauksen jäljiltä aivan pihalla, eikä tuntunut tajuavat pennuista yhtikäs mitään. Mutta pyllyn puhdistus sessio sai Tessan kiinnostumaan todenteolla, ja siitä sen katse kirkastui ja Tessa pesi kaikki pennut vuorotellen ja moneen kertaan, ja vain pari tuntia leikkauksen loputtua oli jo imettämässä katrastaan :) Kyllä tuli tippa linssiin, myönnetään. Oli se niin liikuttavaa katsottavaa.

Univelkoja oli hiukan ehtinyt kertyä, edellisenä yönä sain nukuttua vain puolisen tuntia, ja tämäkin yö meni aika levottomasti kun Tessa ihan väkisin halusi kuljetella vauvojaan miun patjalle ja hoivata niitä siinä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.