IRC-Galleria

TreeniäMaanantai 31.03.2008 13:04

Eilen dobberitreeneissä:

Rian kanssa seuraamista, ja niitä täyskäännöksiä. Pienellä pakotteella tiiviys löytyy kyllä. Liikkeestä jäämisissä ei ole mitään ongelmaa, seisominenkin onnistuu ilman omaa vilkuilua.
Luoksetulossa vaan harmillinen törmäs tapahtuu heti kun matka pitenee, lyhyellä matkalla tulee melko nätisti eteen. Joten jatkamme luoksetulon treeniä lyhyellä matkalla jonkun tovin.
Noudot on hyvällä mallilla, kokeilin estenoudossa jättää toisen kiipee käskyn pois, jota ei vielä pitäisi sitten tehdä. Ria kiersi esteen takaisin tullessa. Toisen käskyn kanssa kiipeää takaisinkin päin. Eli näin siis treenaamme vielä jonkun aikaa. Hyppy ja tasamaa noudossa ei mitään ongelmia. Eteenmenossa eka kerta oli silkkaa tuuria. Vietiin pallo yhdessä, ja lähetin. Ria meni ekasta maahan käskystä maahan :D Ja jos olisin ollut viisas, olisin tietenkin tuohon jättänyt, mutta ei, piti kokeilla vielä toisen kerran, ja sit saikin karjua jo kolmeen kertaan. Sitten paikkailtiin suorilla palkoilla ja vielä viimeinen kerta maahanmenolla..
Otettiin myös pienen tauon jälkeen piilonkiertoja ja näyttelytreeniä.

Jykä sai riekkua siskon kanssa, moikkailla ihmisiä ja leikittiin rukkasella. Muutamat istumiset ja lioksetulot tehtiin, ja parit askeeleet "seuraamista" :) Kyllä poikaa nukuttikin sitten loppupäivän :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.