IRC-Galleria

Katastrofaalinen näyttelypäiväSunnuntai 06.04.2008 16:07

Polvijärven ryhmiksessä käytiin Rian kanssa pyörähtämässä, ei voi nimeksikään sanoa ettäkö olisi hyvin mennyt :D Nyt voi jo nauraa, mutta kehässä ei paljoa nauratellut.

Harjoitukset meni mainiosti, mutta sitten kehässä iski joku ihmeen mörkö päälle. Riahan on Tessan pennuista saakka oirehtinut kovastikin tuon pääkoppansa kanssa, hormoonit jyllää, valeraskaudet, kiima tulossa, pentu kotona blaablaa, selityksiä ;D

Ria ei antanut tuomarin käsitellä, hampaat katsottiin ja kaiveltiin kunnolla, mut sen jälkeen venkuili, väisteli ja lopulta antoi the silmän ;D Eli katto tuomaria niin pahalla silmällä että tuomari otti pari askelta taaksepäin ja sano mulle et pidätkö sen koiran pääpä jotta hän saa hännän katottua. Sen tiedän et Ria ei kehenkään kiinni käy, mut se osaa kyl kattoa tosi pahasti. Liikkeet meni päin persettä juur tuon epävarmuuden takia.

Paska reissu vaan tulipahan tehtyä. Joensuussa sitten toukokuussa katsotaan mihin suuntaan mennään.

Epätoivoon ei vajota, tää on näitten narttujen hormoonien kanssa aina taiteilua... Mutta parempaan suuntaan kuitenkin ollaan menossa, mitä tää oli joku aika sitten. Pennun kattojiakin kun kävi, niin Riahan heitti ihan kauheet kammoamiset vieraita ihmisiä kohtaan. Nyt sentään saa jo vieraita kotiin tulla ilman että yks luikkii karkuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.