IRC-Galleria

Eilistä treeniäKeskiviikko 09.04.2008 12:59

Josepan tottikisissa eilen. Ripsulle otin lisanomaisen treenin, eli kaikki liikkeet. Nyt uhallakin kokeilin, vein eteenmenoa varten pallon kentän päähän, ja sinnehän ei saanut mennä kesken kaiken. Seuraamiset ok, liikkeestä jäämiset, etenkin istuminen hitaan puoleinen kun hyvänen tavaton, rapakko oli juuri sillä kohdalla :D Tarkoituksella istuttelin märkiin kohtiin, jotta tulee selväksi jotta vaikka mikä on, niin homma hoidetaan. Nyt alkaa täyskäännöksetkin olemaan tiiviitä. Tasamaanoudossa, joka oli eteenmenopallon suuntaisesti, sykäisi kapulan ohi kohti palloa. Karjaisu ja takaisin tultiin. Uusi yritys ja nyt mentiin ihan kapulalle, ja nouto on kyllä tosi hyvällä mallilla. Hyppy ja estenousotkin toimii, hypyllä ei tarvitse toista hyppy käskyä, esteellä olen puolittanut käskyn :D *kii*. Ja loppuun se odotettu eteenmeno suoralla palkalla. Nou problemos :) Tauon jälkeen otin vielä kertaalleen noudon pidennetyn kapulanpidon kanssa, hyvin meni.

Jykäkin pääsi katselemaan muunrotuisia koiria. Alkuun vähän jänskätti kun kaikki haukkuivat joka suunnalla, mutta nopsaan reipastui. Kävin tekemässä kentän reunalle reilu pari metrisen "jäljen", ja hyvinhän se söi :D Harjoiteltiin luoksetuloa ja istumista edessä sekä sivulla, ja pieniä pätkiä seuraamista. Ja tietenkiin moikkailtiin ihmisiä, ja pääsipä Jykä moikkaamaan sakemaanikko Kirraakin.

Rian koesuunnitelmat on aika selkeällä mallilla, mutta pitäis vaan päästä mettään treenaamaan. Käyn tänään kattelemassa noita maastoja, joko kohta pääsisi jäljen tallaamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.