IRC-Galleria

TreeniäLauantai 12.04.2008 17:52

Lähettiin taas mettään tänään. Kävin tallomassa Rialle jäljen ja vanhetessa tehtiin sitten kaverin kanssa esineruutua. Ria haki kolme esinetta todella hienosti. Joutui tyty jopa tekemään hommia löytääkseen ne. Alueella ei ollut kuin se kolme esinettä.

Jäljen suorittamiseen. Janalta lähtöä ei olisi kannattanut ottaa heti näin alkuun pitkän tauon jälkeen, koska se oli hieman epävarma vielä syksylläkin. Mutta jana oli ehkä reilu 10m, lähetin Rian, ja se lähti sykkyilemään ihan muihin suuntiin. Uusinta lähetys sitten tuotti tulosta, vaikka vinoon menikin. Tarkasti takajäljen, muttei lähtenyt ajamaan. Alku jälki oli aikamoista poukkoilua ja sinkoilua ja tarkkuus oli kaukana, mutta kun kaksi ekaa keppiä nosti, niin sitten löytyi se tarkkuus jäljen ajamiseenkin. Kaikki kepit nousi ylös. Yhtä piti vähän jarrutella ja opastaa kun oli vissiin vähän huonommin hajustunut. Ja lopussa oli terävä kulma, jonka Ria yritti oikaista kun tuuli sitä painoi, mutta vaatimuksesta kävi sitten nurkassa asti.

Lopuksi sai Ria, Jykä ja kaverin koirat rallatella pitkin lepikoita :)
Tosi tyytyväinen oon tähän reenien aloitukseen, olin kuvitellu menevän huonomminkin :)

Asiasta viidenteen, torstaina elukkalääkäriltä otin Rialle reseptin galastoppia noihin, toivonmukaan hormooni ärtsyilyihin ja epävarmuuskohtauksiin. Eilen illalla annoin ekan satsin, ja tänään huomaa jo eron!!! Metsässä paljon iloisempi ja pirteämpi, eikä kertaakaan eden meinannut menettää hermojaan Luluun, ei ärähsyksen ärähdystä. Sekä verrattaen eilisen, kun treeniliivejä pukiessa ei sallinut miun edes kumartua ylleen, vaan pakitti, niin tänään ei mitään moisia. Eli ihme aine on tuo galastop. Jospa se siitä :) Kotonakin ollut tosi rauhallista, ei mitään kyräilyjä tai jäykistelyjä Tessan kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.