IRC-Galleria

Touhua koko päivän mitallaTiistai 29.04.2008 22:19

Aamulla luokan yhteinen kouluprojekti kusi oikeen kunnolla, puu oli turvonnut kosteudesta, vaikka sisätiloissa olikin, ja liitokset ei enää sopineet, joten paipa sekreteeriprokkis. Pääsin siis koulusta jo 10, joten hyvin aikaa päivän projektille, pihalaatoitus.

Ensin mutalaan kaffelle, siitä kauppaan työläisille sapuskaa hommaamaan, taas mutalaan hakemaan peräkärri ja vein sieltä työvälineitä kotiin. Peräkärrin kanssa työläiset hakemaan ja siitä suoraan laatat ja hiekkaa hakemaan kahdessa erässä. Auto ei oikein tykännyt moisesta rumbasta, vilkutteli akkuvaloa koko ajan, kierros ja bensamittarit laskivat tappiinsa ja välillä heilui miten sattui... Hiukan hirvitti ajella, mutta kyllä vanha kunnon fiesta vaan kulkee :D

Atte ja Paula ahkerasti kaivoi laatoille paikan maahan ja puoleen väliin jo laatoittivatkin. Itse lähinnä häärin keittiössä työläisille kunnon ateriat kasaan, ja vähän hiekan siirrossa olin mukana :) Työ piti keskeyttää kun tasoitushiekka loppui kesken. Mutta huomenna hommat jatkuu.

Tessa on ollut tosi kipeä, nyt melkein 2 vrk täysin syömättä, ei sentään oo nyt oksennellut, tietenkään kun maha on aivan tyhjä. Ulkona ei oikein viihdy, paitsi sitten jos ihan lenkille lähdetään, siellä on kivaa :)

Jospa tänä iltana ruoka maittaisi, toivottavasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.