IRC-Galleria

Ria oli aivan täpinöissään päästessä taas reissaamisen jälkeen reenaamaan :)

Kaveri tallasi reilu 400m jäljen, 5 keppiä, 2h vanha. Jana meni nyt aivan pohjanoteeraukseksi, oli intoa vissiin niin paljon. Ria pyyhälsi yli jäljestä, miekään en merkkiä huomannut, niin vähän aikaa äimäiltiin kunnolla. Ria ei jostain syystä saanut jälkeä etsittyä huuhaaltaan. Viimein kun päästiin jäljelle, meni tosi hyvin ja tarkasti, kaikki kepit löytyi.

Esineruudussa otatin kolme esinettä ilman välipalkkoja, ja into pysyi ja esineet löytyi alta parin minuutin.

Jykälle tehtiin 50m jälki uudella tavalla, eli aiemmin ollaan makkaraa viljelty. Laiska kun olen, niin tehtiin laumavietillä. Mie tallustelin metsään, kaveri tuli Jykän kanssa jälkeä pitkin perästä. Esineruudussa Jykkis on edennyt huimaa vauhtia, vein kolme esinettä ja heitin neljännen. Lähetin reinasta, ja suoraan esineelle ja TOIKIN VIELÄ :) Kolme muuta myös lähetyksellä, lyhyessä matkassa toki. Viimeinen oli vähän nihkeä, mutta tulihan sekin viimein.

Kahviteltiin kaverin kanssa ja kiva oli päästä taas näihin suomen metsiin touhuamaan :)


Illalla tottistelemaan. Rian kanssa opeteltiin uutta. Kolmoseen pitäis opetella juoksusta seisominen ja maahanmeno. No, tänään Ria sen jo oppi. Kaksi kertaa avun kanssa, sitten se sen jo osasi, uskomaton koira. Luoksetuloa kerran, ja ei törmännyt :) Vielä pitäisi treenata paikallamakuu mie näkösuojassa.

Uskomaton koira, ei voi muuta sanoa. Pari kolmosta oon kattonu, saa nähdä mitä tehdään, ku meininki mulla oli max. yksi kolmonen koettaa tänä vuonna, mutta voihan se olla että pitää se tulos sieltäkin yrittää saada :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.