IRC-Galleria

Paskajälkeä ja tottistaKeskiviikko 01.10.2008 13:11

Eilen aamulla 9 lähdin Rian kanssa pellolle. Rekisteröin hajusta että paskaa on levitelty, mutta kaveri sanoi että vain toiselle pellolle. No, minä reippaana tallaamaan jälkeä, ja niinhän se oli että sekin pelto oli juuri lietetty. Kengät lehmän kakassa tallasin kuitenkin ja sormet ristissä toivoin että Ria kykenee jäljestämään siinä lemussa.

Paalulta lähtö oli vähän heikonlainen, Ria oli aika ihmeissään että tuonneko nenä pitäisi laittaa. Lähti sitten kuitenkin jäljestämään, eka esine ilmaisu meni nappiin, Ria meni ilman käskyä tai mitään merkkiäni maahan esineelle. Toinen esine samalla tavalla. Kolmas esine oli Riasta 40cm päässä, kun kakkahätä yllätti... Esineen ilmaisu persiilleen, otti suuhun. Se oli vielä viimeinen esine. Tallasin jatkumaan jäljen 10 askelta ja tiputin esineen, Ria jäljesti ja otti taas suuhun. Uudelleen kolme kertaa, ja viimein meni maahan esineelle. Hemmetin hyvin se jäljesti alkuihmeilyiden jälkeen, pituutta jäljellä oli 400 askelta.

Illalla tottistelemaan. Rialle tokotreeniä, alokasluokan liikkeet. Oikein mallikkaasti meni, vire kohdallaan. Toko hyppyä ei olla otettu kuin ehkä vuosi sitten kunnolla viimeksi, parin esimerkki liikkeen jälkeen Ria osasi sen :)

Jykälle nyt pitää vähän jo olla otetta tottiksessa, ei enää riitä pelkkä makkara ja kivaa leikkimistä. Nyt aletaan vaatia ja toimia just niinkuin mamma haluaa. Oli aikas huuhailua, hajujen perässä kiskomista ym. Mutta pientä lakia luettuani alkoi homma sujumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.