IRC-Galleria

Tottista, hakua, jälkeäMaanantai 20.10.2008 21:58

Eilen tottista Rialle ja Jykälle. Kentällä oli kisat meneillään, joten treenattiin eri paikassa. Ei juuri mitään uutta, Rian kanssa toko liikkeitä treenattiin ja Jykän kanssa yritettiin leikkiä patukalla, nihkeää on. Saalistaa nyt jo hyvin, mutta kun voittaa, tippuu se suusta ja hajujen tai namien perään... Seuraaminen ihan kivalla mallilla ja maahanmeno myös, istuminen jälleen tökkii.

Hakutreeneissä Jykän ja Tessan kanssa. Jykälle neljä ukkoa, kaksi lähti yhtaikaas keskilinjalta. Eka ukko takarajalla ja hyvin Jykä posotti. Toinen ukko haamu alueen takarajalta, ja löytyi sekin. Ja kaksi taas lähti yhtaikaa ja samalla tavalla nekin. Oikein hienosti irtoaa jo.

Tessaa ohjasin tänään poikkeuksellisesti itse, kun ohjaajalle tuli este treeneihin. Kolme ukkoa, suorat pistot päätavoitteena, ja todella hienosti ja suoraan menikin kaikille. Ilmaisut ym kunnossa.

Tänään jäljellä Rian ja Jykän kanssa.
Rian jälki 670 askelta, 5 kulmaa, 6 esinettä. Nameja oli siellä täällä ihan ykköskappalein, ja mikä uutta, paalulta oli tyhjää jonkin matkaa, eikä siinä ollut mitään ongelmia :D Jäljesti todella hienosti ja vietikkäästi. Ainut että kun päästän 10m päähän itsestäni, tarkkuus vielä ihan hitusen kärsii. Harjoitusta vain. Kulmat todella tarkkaa työtä. Ja mikä parasta, kaikkien esineiden ilmaisut toimi mahtavasti!!

Jykällä vain reilu 200 askelta, kolme esinettä ja kaksi kulmaa. Jäljestäminen oikein hyvä. Eka kulma meni överiksi kun itsekin hävitin sen.. Mutta löytyi viimein. Esineet ihan ok, voisi mennä halukkaammin maahan.

Hienot treenit kaiken kaikkiaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.