IRC-Galleria

TottistaSunnuntai 02.11.2008 15:13

Rialle toko liikkeitä yllättäen. Tein nyt kaikki kisaliikkeet paitsi paikallamakuu yhteen pötköön. Ongelmia tuottaa hieman taas tuo luoksetulo, pysähtyminen ei ole riittävän nopea.. Ja jäi se kertaalleen jopa hipsimään eteenpäin käskyn jälkeen. Muut liikkeet menikin sitten sitä paremmin.

Jykän kanssa leikittiin patukalla kovasti, ja poikahan alkaa jopa jo lämpenemään siihen :) Nenäkin jäi hampaiden väliin siinä tohinassa ;D Istumista ja maahanmenoa vietissä patukan kera, ja kyllähän tuo jo menee, nopeempi saisi olla, mut se tulee sieltä harjoittelulla. Seuraamista ja jääviä harjoiteltiin myös patukan kanssa, ihan ok. Treenin päätteksi huomasin että eipä tullut käytettyä kertaakaan namipalkkaa, ja ihan hyvä niin :)
Lopuksi kaveri vielä leikitti Jykää tyynyn kanssa, ja poikahan on taas kehittynyt kovasti, nyt saalistaa jo oikein mallikkaasti, yhtään turhia haukkumisia ei tullut, ja nyt se maalimies-äijä oli jo koko kiinnostuksen kohteena, en minä. Puree tyynyyn täydellä puruotteella ja rauhoittuu todella hienosti :) Ehkä siitä kuitenkin jotain saisi aikaiseksi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.