IRC-Galleria

Huih, olipa aikas rankka päiväLauantai 02.09.2006 18:45

Käytiin sit tänään ihka ensimmäisissä hakukokeissa :D Ei miun sinne oikeesti edes pitäny mennä, mutta tulipahan kokeiltua. Ja tässäpä kokeen kulku:

Tottelevaisuusosuus:
Seuraaminen meni ihan nappiin.
Liikkeestä istuminen onnistui.
Liikkeestä maahanmeno - luoksetulo onnistui
Tasamaa nouto onnistui.
Mutta sitten..
Hyppynoudossa Tessalta kai loppui usko kesken, jarrutti esteelle ja kiersi. Nouto oli hyvä, mutta ei suorittanut hyppyä kumminkaan päin.
Este noudossa jostain syystä sama vika. Tietenkin kun en saanut kieltää koiraa kun kiersi hypyn, niin ajatteli esteenkin olevan kierrettävissä.. :( Mutta nouto onnistui kyllä..
Eteen lähettäminen, koira oli ihan hakoteillä että mitäs siinä osoittelet.. Eli ei edennyt.
Paikalla makuu on meillä ollut jo aikasta varma treenatessa, mutta tietenkään se ei voinut onnistua. Tessa meni maahan, mutta saman tien alkoi pitämään meteliä ja lähti.

Tottis osuuden pisteet 44. Mutta eipä tarvinnut enää jännittää muita suorituksia kun mahdollisuutta ykköstulokseen ei enään ollut :)

Henkilöetsintä:
Kauhean pitkän odottelun jälkeen päästiin maastoon, Tessalla ei juurikaan enää virtaa piisannut, mutta lähti etenemään ekalla pistolla. Ja kappas vain, haukku alkoi raikamaan, ja lähdettiin tuomarin kanssa liikkeelle. Haukku oli aika huono, ja kaiken lisäksi Tessa lähti tulemaan minua vastaan, eli jätti maalimiehen. Seuraavat kolme pistoa meni ihan ok, mutta kun ei mitään alkanut löytymään, Tessa väsähti ihan kunnolla. Ei lähtenyt etenemään kunnes viimeisellä pistolla jossa sai vainun maalimiehestä, mutta olisinpa lähettänyt kaksi metriä sivumpaa niin olisi sen löytänyt. Aika loppui kesken.

Esine etsintä:
Väsyneenä Tessa haahuili alueen etureunaa, ei halunnut lähteä etenemään kauemmaksi. kahden ja puolen minuutin haahuilun jälkeen sai vainun ja löysi esineen. Tuomari sanoi että puoli minuuttia lisää ja hän olisi keskeyttänyt meidän suorituksen. Mutta onneksi se sentään onnistui jotenkuten.

Maasto osuuden pisteet 77 :D

Kokonais pisteet tältä päivältä 121... Eli ei kovin hyvin mennyt, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen, kuitenkin nää oli meidän ekat hakukisat, ja sainpahan itsekin vähän tuntumaa tuohon kisatilanteeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.