IRC-Galleria

Matkakertomusta Voittaja 2008Maanantai 15.12.2008 23:36

Lauantai-sunnuntai välisenä yönä lähdettiin klo 1.30 ajamaan helsinkiä kohden, takana 1h yöunta. Matka sujui leppoisasti akkojen kesken, reissussa siis mukana minä, Saija, Pihla, Lulu ja Ria. Rian osallistuminen vielä oli kysymysmerkki tassujen takia. Lahdessa pysähdyttiin tuunaustauolle, tukka ja naama ojennukseen. Messarilla oltiin klo 7.50. Kehän laidalle häkit ja viimehetken treenaukset ja kuulumiset tuttujen kanssa.

Patu-kasvattini oli poppoosta ensin esillä junnu luokassa. Valitettavasti puhkeamattoman hampaan vuoksi sijoitus oli H. Ihana oli nähdä poekaa taas pitkästä aikaa, ja ehkä omistajiakin ;)

Jola-kasvatti junnuluokkaan, ja meikäläinen handlaamaan. Jola seisoi todella mallikkaasti ja temperamentikkaasti, ainoastaan liikkeet meinasi koitua ongelmaksi kun Jolpulla vähän vauhtia, ja meikäläisen laho pää unohti miten koira piti handlata... Mutta liikkui sitten lopulta hyvin :) ERI napsahti. Kilpailuluokassa ei sijoittunut.

Lulu-kasvatti vanhempaa sukupolvea osallistui avoimeen luokkaan. Ja Lulun bravuuri, liikkeet, piti neidin pitkään kilpailussa mukana. Lulu voitti avoimen luokan kovassa kilpaseurassa!!! Jännäämään pn-kehää.

Siinä välissä Ria ainoana käyttöluokan koirana kehään, ja minä suunnitelmasta poiketen esitin koirani itse, tassuja varjellakseni, joka oli virhe.. Esiintymistä ei voi edes esiintymiseksi kutsua, ala-arvoista. Liikkui kuitenkin hyvin. Ria sai EH1.

Parasnarttu kehässä oli kova kilpailu, ja tuomari teki pitkään töitä tiputtaessaan koiria. Ja jännäämistä kestikin kauan, Lulu tippui 5:ltä sijalta kehästä pois, ensin iski kauhea pettymys kun sijoitus oli niin lähellä, mutta sitten räjähti tajuntaan jotta vi**u, Lulu voitti avoimet nartut ja oli PN"5"!!! Herranjumakkala sitä sitten tuuletettiin :)

Näyttelypaikalta poistuttiin joskus klo 15 tienoilla. Ajettiin mäntsälän heselle syömään, ja siitä Katjan luo kaffelle. Ihana oli hetki istahtaa huilaamaan ihan kaikessa rauhassa.

Klo 18 jatkettiin matkaa kohti joensuuta. Matka oli pitkä ja raskas, koko porukka oli aivan nukuksissa, ja kuskin hereillä pitäminen oli työlästä, viimeinen pätkä, varkauden tie oli yhtä tuskaa, sumu oli niin sankka ettei tosiaan eteensä nähnyt. Kunnialla kotona klo 23, ja samantien nukkumaan!

Tänään sain koko perheen taas kokoon, kun Tessa ja Jykä kotiutui hoitopaikoistaan :) Ihana olla taas kotona :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.