IRC-Galleria

Tottista ja vetoaSunnuntai 15.03.2009 18:59

Rialle toko liikkeitä. Luoksetulon pyäytyksen kanssa otin nyt kokonaisuudessaan, joka meni mallikkaasti, mutta sittenpä Ria jättikin pysäytykset tekemättä. Saatiin viimein jälleen onnistunut. Eli en tee liikettä enää koskaan treeneissä loppuun, vasta mahdollisissa kisoissa vain. Kaukokäskyt vaati taas hieman muistuttelua, kun Ria yritti hivuttautua istumisessa eteenpäin. Toisella erällä otin pk-noudot ja kaikki meni mallikkaasti ja lopuksi eteenmeno suoralla palkalla.

Jykälle jääviä, ja tänään jopa maahanmenokin maistui pojalle. Istuminen myös ok ja seisominen käsiavulla ok. Hypittiin myös pikku A-estettä edestakaisin kertaalleen ja sitten kisakorkealle A-esteelle, ja ylihän siitäkin tultiin että humahti molempiin suuntiin :)

Iltapäivällä kävin rääkkilenkillä Rian kanssa. Vetovyön ja joustonarun kanssa juoksemaan. Ria lähti tosi hyvin vetämään jo alkumatkasta, mutta miun oma kunto pettää, vaikka aika ylpeä olenkin juoksemastani lenkistä :) Välillä käveltiin ja siinäkin kannustin Riaa vetämään, vaikkei vauhtiin pääsekään, mutta tuleepahan hyvä vastus koiralle hilata huohottavaa mammaa pitkin kyliä ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.