IRC-Galleria

Reenitty on..Perjantai 24.04.2009 22:14

Maanantaina purut, mulla oli vain Ria mukana, olin aikas väsy ja karkasin het Rian reenin jälkeen kotiin unille. Reeni oli ihan ok, sitä samaa mitä ennenkin. Tyynyyn puretettiin, vietinvaihtoa, hallintaa ja hyppyjä. Perushuttu.

Tiistaina tottiksiin Jykän ja Rian kanssa. Jykkikselle peruskamaa, viettiä tottikseen ja jääviä. Jäävät oli tosi hyvät ja seuraaminen kondiksessa. Paikallamakuuta otin pidemmän ajan, ja häiriökoiria oli jonkin matkan päässä. Kaveri oli liinan kanssa varmistamassa Jykää, mutta ei lähtenyt. Välllä kääntyilin koiraan päin ja taas selin. Hienosti meni :)

Ripsulle jääviä, pääasiassa istumista, kun jostain syystä Ripsu on alkanut käymään jousilla siinä, eli pylly vaan valuu ja valuu ja valuu... Nopeutta siihen. Naksutin ei ole tuottanut tulosta, tänään kokeilin apparin kanssa, mutta ei. Istuminen hidasta...! Eteenmenot loppuun ja muutoin hassua pallottelua.

Keskiviikkona oli molemmilla purut jälleen. Jykän kanssa molari teki pienen mokan. Eli kun juostiin autolta, molari käski päästää koiran irti, vastahakoisesti päästin ja Jykä lönkötteli molarin luo tyynyä havittelemaan kuin lehmä laitumella. Muistutin jotta Jykä pitää hetsata ja ikäänkuin "avata" ennen ekaa purua. No lopputreeni meni ihan ok.. Saalistaa, puree ja vartioi, mutta voisi olla huomattavasti vireekkäämpi, jospa ens treenissä sitten.

Rialla oli ok treeni, jälleen vietinvaihtoa ja rauhoja. Ensi kerralla aletaan opettelemaan uusia liikkeitä, pääasiassa sen vuoksi että minuu tympii samanlaiset treenit, tahtoo uutta. Saalis, vartiointi ja puru on hyvällä mallilla, kanavointikin sujuu autolla mainiosti, kentällä ei, mutta ei ole välttämätöntäkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.