IRC-Galleria

Kesän treenikausi avattuTiistai 28.04.2009 13:57

Rialle jälkeä ja esineruutua :)

Metästä jo löytyi kuin löytyikin sulia alueita. Aloitin hyvin varovaisesti, lähinnä tarkkailuna missä mennään talven jäljiltä.

Tein Rialle ihan lyhyen jäljen, neljä keppiä, yksi kaarros ja yksi kulma. Jana oli ihan olematon, ehkä 3m. Valjaat kun laitoin Rialle päälle, se tiesi heti mitä tehdään. Jana oli ihan ok, jos janaksi sitä edes voi kutsua. Jäljelle Ria lähti innokkaasti ja vauhti oli kova. Intoa oli vielä enemmän kuin tarkkuutta itse jäljestämisessä, mutta keppimotivaatio sitäkin parempi. Kaikki kepit Ria kaivoi puskista ja ilmaisi täydellisesti :) Vähän oli hämillään kun jälki loppui jo niin lyhyeen. Huomaa tosin että kunto ei ole vielä kesäkunnossa, kauhia oli jo läähätys etojäljen jälkeen.

Siitä sitten esineruutuun, tallasin kapean, mutta täyssyvän ruudun, jossa oli kolme esinettä. Hienosti Ria lähti heti etsimään ja niin vain kaikki esineet nousi nopeasti, yhdessä välissä pieni hupi lenkki ilman nenää päässä, mutta heti hajulle päästyään työskenteli taas varmasti. Jokaisesta esineestä palkkasin tietty ruhtinaallisesti :)

Mie olen niin tyytyväinen tuohon kakaraan :D

Tästä sitä taas lähdetään tahkoamaan :)


Illalla Jykälle tottista
Seuraamiset on tosi hyvällä mallilla nou problemos. Jäävissä pientä hiilausta ja viilausta, istuminen hiukka hidas, mutta menee, ja keino on nopeuttamiseen joka vieläpä toimiikin kun muistaa käyttää :) Maahanmenossa tykkäisi jäädä puolimakuuasentoon, tai sitten istumaan. Mutta keinoa tähänkin hyväksikäyttäen nopeutui liike kovasti, ja nyt tällä mennään. Paikallamakuussa oli kaveri jälleen varmistamassa, ja nyt oli häiriönä ryhmällinen kaikenkarvaisia koiria vieressä. Hyvin kesti. En täyttä aikaa ottanut, mutta hissukseen varmistellaan malttia pysyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.