IRC-Galleria

Touhua kerrakseenSunnuntai 03.05.2009 21:48

Tänään aamusta lähti Jykä mukaan dobberikoulutukseen.
Kolmessa erässä taas reenattiin.
Ensin seuruuta ja jääviä. Jäävät on nyt tosi hyvin iskostunut ja vauhtiakin tullut, kun opin käyttämään saamaani kikkaa oikein :D Luoksetulokin alkaa olemaan suora, eikä edes törmää. Pikainen paikallamakuu sessio välipalkkauksella, hyvin pysyi vaikka kaverit koirineen treenasi omiaan ympärillä. Mutta sitä ratkaisevaa "tänne" huutoa ei kuulunut kertaakaan.

Toisessa erässä paikallamakuuseen. Laitoin liinassa tolppaan kiinni. Kaverit huuteli luoksetulo kutsuja kentän laidalta, ei lähtenyt. Paljon kuulema nuuski maata ja ei ollut kovin tarkkaavainen minua kohtaan. Treenikaveri otti sitten omalle koiralleen luoksetulon häiriöksi ja niinhän se poika vaan nousi. Palautin pakotteen kera paikalleen. Uudestaan häiriö luoksetulo, ja pysyihän se.
Lopuksi tein kaverille häiriöksi Jykän kanssa jäävät ja luoksetulon.

Kolmannessa erässä leikittiin kapulalla. Pitoharjoitusta, ja sitten uskaltauduin jo heittämään kapulan, ja poekahan meni innoissaan kapulalle ja toi sen lähes oikea oppisesti :)

Iltapäivällä treenikaverin kanssa metsään, Rialle metsäjälkeä ja esineruutua. Esineruutu oli yhtä huuhaata, kaksi nosti, mutta taas oli intoa enemmän kuin tarkkuutta. Hyvin työskenteli koko ajan, mutta teki niin laataa kiekkoa että esine jäi aina keskelle..

Jäljet ei oikein mennyt myöskään hyvin, treenikaveri epäili että maassa oleva home vaikuttaa. Jana meni tosi hienosti, Ria eteni suoraan koko matkan, mutta jälkeä ei meinannut huolia.. Vaikuttiko se home vai mikä lie, moista ole ennen ollut. Ria käyttäytyi ihan kuin koko jälkeä ei olisi ollut olemassakaan. No, hetken päästä päästiin jäljelle, ja yhtä kohlaamista se oli alkuun, vauhtia ja siksakkia ja olisi pari keppiä olisi jäänyt jollen olisi tempaissut koiraa takaisin merkille ja vaatinut tarkkuutta hommaan. Yksi keppi jäi sitten muutenkin, Ria vain porhalsi yli hidastamatta, enkä itse tajunnut puuttua kun kreppi oli pudonnut maahan. Pituutta jäljellä oli reilu 500m.. Kiire tuloo reenata perkules jos tässä tilanteessa ollaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.